Roštěná na celeru
Recept ještě nebyl hodnocenRoštěná na celeru je vynikající variantou tradičního pokrmu, kde šťavnaté plátky masa získávají jedinečnou chuť díky aromatickému celeru. Tento recept spojuje jemnost…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Roštěná na celeru je vynikající variantou tradičního pokrmu, kde šťavnaté plátky masa získávají jedinečnou chuť díky aromatickému celeru. Tento recept spojuje jemnost…
Dáme vařit nudle dle návodu (vodu nesolím, sójovka je slaná dost), poté scedíme a necháme okapat.Zeleninu orestujeme na pánvi na trošce oleje.Zatímco se zelenina restuje…
Vejce rozšleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, šlehačku a citronovou šťávu. Nakonec lehce vmícháme suché přísady. Množství je na plech 30x40cm, výška 3,5-4cm.…
Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Potom zasypeme nakrájenou kapustou. Já…
Maso naklepeme, lehce osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na každý plátek naneseme vrstvu brynzy, rozprostřeme ji (dobře to jde prsty) a posypeme kostičkami slaniny.…
Na oleji necháme osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli. Pak přidáme na nudličky nakrájené okořeněné kuřecí maso, necháme zatáhnout, podlijeme troškou vody a necháme…
Nejdříve připravíme tmavý piškot - vejce ušlehejte s cukrem, přidejte kakao, olej, nakonec zašlehejte mouku s práškem do pečiva. Dejte upéci do dortové formy, kterou na…
Základem skvělé svíčkové omáčky je čerstvá zelenina, kterou použijeme ve značném množství, protože nám svíčkovou omáčku zároveň zahustí, chuť zůstane výrazná po zelenině…
Rybí filet si umyjeme, usušíme a osolíme z obou stran a na oleji v pánvi osmažíme z obou stran dozlatova. Než se nám ryba osmaží uděláme si bylinkové osvěžení, smícháme…
Rybí filet si umyjeme, usušíme a osolíme z obou stran a na oleji v pánvi osmažíme z obou stran dozlatova. Než se nám ryba osmaží uděláme si bylinkové osvěžení, smícháme…
Do hrnce dáme máslo a olej. Rozehřejeme a vložíme nakrájenou cibuli, orestujeme dozlatova.Přidáme nakrájenou zeleninu, brambory, osolíme, opepříme a orestujeme.Zalijeme…
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…
Pokud patříte mezi ty, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu, tak je pro vás tento recept jako dělaný. Jednoduchý ovocný koláč s posypkou, potřený rumem chutná výborně…
Indická jídla se vyznačují silnou pálivostí svých pokrmů na kterou nejsme zpravidla přivyklí. Proto je nutné množství koření si upravit podle sebe. Jak přílohu zvolte…
Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…
Výhodou těstovin je jejich rychlá příprava, jde o sytou a levnou surovinu. Osmažené mleté maso dochucené kořením je s těstovinami ideálním spojením. Můžete podávat jen…
Máte chuť na něco exkluzivního? Co třeba nakládaný hermelín? Nakládaný hermelín je naprostá klasika, nicméně každý si ho může ozvláštnit podle své chutě. Můžete zvolit…
Červená čočka připravovaná společně s mrkví a kuřecím masem je opravdu velice snadný a sytý pokrm. Čočka je navíc bohatá na vlákninu, která by měla součástí vyváženého…
Langoše, kynuté smažené placky milované návštěvníky poutí a trhů, si můžete lehce připravit i doma. Připravíte jednoduché kynuté těsto, vykrájíte kolečka, necháte…
Vepřové či kuřecí řízky v těstíčku jsou snadné na přípravu a křehké a chutné při konzumaci. Maso odležením získá bonusy, čekání na finální úpravu jim opravdu pomůže.…
Kel pokrájame na veľmi jemno. Slaninu pokrájame na prúžky a dáme na panvici vyškvariť na troche oleja.Prihodíme pokrájaný kel, pod pokrievkou necháme pomaly zvädnúť,…
Bábovkovou formu důkladně vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu necháme v dostatečném předstihu předehřát na 175 °C.Vejce s cukrem ušleháme do pěny a poté…
Vydatný a poctivý rodinný oběd připravíte z hovězího masa dušeného na česneku, podávaného se špenátem. Je na vás, zda zvolíte špenát listový či mražený mletý polotovar,…
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit bezmasý pokrm. Rizoto může vypadat na první pohled obyčejně, je ale plné chuti a zasytí. Rizoto s fazolemi a…