Jednoduchý štrůdlík, nejen pro Naděnku
Recept ještě nebyl hodnocenTakový vymazlený štrůdlik určitě udělá radost nejen Naděnce! Voňavá náplň i osvědčené těsto se spojí v chuťový požitek. Příprava a čekání na vychladnutí štrůdlu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Takový vymazlený štrůdlik určitě udělá radost nejen Naděnce! Voňavá náplň i osvědčené těsto se spojí v chuťový požitek. Příprava a čekání na vychladnutí štrůdlu…
Připravte si netradiční cukroví, které vás rozhodně nadchne svou chutí i vzhledem. Křehké těsto a tak trochu tajemná náplň, která v sobě ukrývá sušené meruňky, arašídy a…
Mouku smícháme s práškem do pečiva, s oběma cukry a ořechy.Do této sypké směsi přidáme smetanu, prošlehanou s vajíčky a olejem.Promícháme a nakonec zlehka zapracujeme…
Očištěnou dýni pokrájíme na menší kousky a dáme ji do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečeme cca 20 minut.Rukolu omyjeme a osušíme, sýr nakrájíme na drobné kostky.Na talíř…
Vláčný a nadýchaný cuketový řez je chutí velmi podobný biskupskému chlebíčku. Není divu, když v něm nechybí bohatá dávka kandovaného ovoce, nasekaných ořechů a citronové…
V tomhle úžasném dezertu že je schovaná cuketa? Opravdu ano! Je součástí vláčného ořechového korpusu. Ukrývá se pod ozdobnou vrstvou čokoládovo - kávového krému, aby…
Rozinky a ořechy namočíme v rumu alespoň na hodinu.Vejce s cukrem i vanilkovým vyšleháme do husté pěny.Mouku smícháme se sodou, zázvorem a skořicí.Do vyšlehané pěny…
Ořechy plněné krémem patří neodmyslitelně k tradičnímu cukroví na vánočním stole. Vůně ořechů, koření a vanilky je přímo voláním po sváteční atmosféře. Nechte se i vy…
Troubu v dostatečném předstihu předehřejte na 180 °C. Formu vymažte máslem a vysypte moukou, přebytečnou odstraňte.Všechny sypké ingredience na těsto (mouku, prášek do…
Cukroví patří mezi nejsladší vánoční tradice. Jeho pečení a zdobení sice vyžaduje dost času a energie, ale výsledek stojí za to. Pokud máte doma malé nezbedníky, kteří…
Šohajky jsou jednoduchým a chutným cukrovím, které můžeme připravit i na poslední chvíli před oslavou či vánočními svátky. Ořechová náplň mezi čokoládovou polevou voní…
Zhotovení plněných trubiček vyžaduje trochu šikovnosti a trpělivost. Výsledkem ale bude cukroví, které se na slavnostním stole bude krásně vyjímat. Jeho chuť pak…
Jednoduché ořechové placičky vonící skořicí si zajisté zamilujete. Jsou nenáročné na přípravu i na suroviny a oblíbí si je především ti, kdož mají díky zahrádce přebytek…
Jednoduché ořechové placičky vonící skořicí si zajisté zamilujete. Jsou nenáročné na přípravu i na suroviny a oblíbí si je především ti, kdož mají díky zahrádce přebytek…
Hřbety osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a na každý položíme dva plátky anglické slaniny.Uděláme dva závitky, které upevníme špejlí.Na pánvi rozehřejeme olej s jednou…
Vosí hnízda se řadí k nejoblíbenějším druhům tradičního vánočního cukroví, pokud je milujete i Vy, zkuste je letos trochu jinak. Vláčné světlé těsto a řízná ovocná náplň…
Kynuté rohlíčky s ořechovou náplní si jistě vychutnáte u kávy. Připravit je můžete i na svačinku dětem. Práci byste si mohli usnadnit i využitím robotu, takhle ale…
Tato bábovka se bude určitě hodit ke svačině, či snídani. Kypré kousky s nezaměnitelnou chutí máku, ořechů a rozinek v rumu vás čekají na konci našeho receptu, pokud se…
Ozdobený beránek v čele slavnostního stolu je tradicí našich Velikonoc. Tradičně se peče na Bílou sobotu. Důležité je formu dobře vymazat, do všech záhybů, a vysypat…
Beránek k Velikonocům neodmyslitelně patří. Upečte si třeba tohoto, který voní skořicí a jablky. Má příjemně nakyslou chuť, je vláčný a uvidíte, že se po něm jen zapráší…
Voňavý beránek nesmí o Velikonocích na našem stole chybět. Těsto ochutíme mletými ořechy a provoníme citronem a vanilkou. Beránek je díky smetaně krásně vláčný. Podáváme…
Veganské raw kuličky jsou plné rychlé energie. Potřebujeme na ně hlavně datle, které je osladí, oříšky, které jim dodají tuky a vločky, které dodají zdravé sacharidy.…
Sladká omáčka je tradiční pokrm v našich zemích již po staletí. Je to sice kalorická bomba, ale stojí za to ji vyzkoušet. Ať již jako dezert, nebo pokud si troufnete ji…
Bílky ušleháme a postupně přidáváme další suroviny. Dortové oplatky rozložíme na plech ( na pečící papír) a na ně vylijeme těsto. Pečeme na 180 stupních. Karamel…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Hit podzimu: Skořicové šneky! Jednoduchý recept, se kterým je hravě zvládnete
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
Božský rebarborový koláč: Vyzkoušené triky, jak na skvělý moučník, který milují v Kanadě