Pangasius na přírodno
Recept ještě nebyl hodnocenFilety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem, obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 573 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 5,10 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem, obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Rybu umelejeme společně s jednou cibulí. Přidáme mouku, vajíčka, osolíme, opepříme. Promícháme, ze směsi uděláme 6 až 8 bifteků. Na oleji opečeme a dáme stranou. Z…
Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme…
Pangase osolíme a cibuli nakrájíme na jemné proužky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a přilijeme trochu oleje. Přidáme cibulku a asi 1 minutu na mírném ohni…
Filety pokapeme šťávou z limetky, osolíme a opepříme. Z uvedených surovin vymícháme hladké těstíčko, které si můžeme přichutit bylinkami nebo kořením podle chuti. Já…
Pokud máme pangasia ještě mraženého, necháme ho postupně rozmrznout (nejlépe přes noc v lednici). Pak ho naporcujeme na menší kousky (řekněme tak na tři sousta), každý…
Filety z pangasia očistíme, prosolíme, prokapeme citronovou šťávou, prosypeme kořenovou zeleninou a vložíme na 10 minut do rajského protlaku. Mezitím si odebereme dva…
Brambory omyjte a rozkrájejte na měsíčky. Smíchejte je s trochou grilovacího koření, ale jen pro hezkou barvu, aby se to netlouklo s kari a dejte péct do trouby…
Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran.…
Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou. Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s…
Filety z Pangasia (stačí částečně rozmražené) z obou stran osolím a opepřím. Pokladu na hlubší plech a zakapu trochu olejem. Dále filety poleji citronovou šťávou.…
Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme do zlatova.
Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou. V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové…
Na dno vymazané zapékací misky dáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky,zeleninovou směs,rybu ochucenou kořením a dáme do trouby vyhřáté na 200°.Asi po 20 min.pokryjeme…
Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle…
Filety a sýr si nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Celý špíz z obou stran mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením a obalíme v trojobalu,…
Bílky našleháme vidličkou do pěny (ale ne na sníh) a smícháme s parmazánem a kořením na ryby na hustší kaši. Rybu osolíme, obalíme v sýrové směsi a uložíme do pekáčku,…
Do vařící vody dáme bobkový list, kuličky koření, očištěnou mrkev s celerem a na mírném plameni vaříme pod pokličkou 15minut. Poté zeleninu vybereme, dáme stranou, do…
Do hrnce dáme vařit kus ryby(já dala tresku)s veškerou nadrobno nakrájenou zeleninou(může se použít co dům dá), brambory nadrobno, osolíme a necháme vařit. Uvaříme si…
Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak,že do něj vejce,bílé víno,mouku a část lupínků. Odleželou rybu obalíme v…
Pangasia si osolíme a opepříme a poklademe jej šunkou a sýrem. V pánvi si rozehřejeme asi lžíci olivového oleje, na něj přihodíme žampiony, česnek nakrájený na plátky a…
Z másla a mouky uděláme jíšku, rozředíme vodou asi 3l a necháme rozvařit. Přidáme mrkev, celer, pangase nakrájeného na kostky a necháme povařit. Když je maso měkké,…
Rybí filety osolíme, opepříme a potřeme chilli omáčkou. Na každý filet dáme po plátku šunky a sýra (rozpůlíme podélně), na užší okraj dáme papriku a gorgonzolu, filet…
Zapékací misku vymažeme kouskem másla. Na dno rozprostřeme polovinu mražené zeleniny. Filety mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením, vložíme na zeleninu do mísy a…