Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peruánské ceviche

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2010 13:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie141 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

5. 2. 2017 23:24

Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?:-D
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm :yes::yes::yes: občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že:-p

eva hubova eva hubova

28. 1. 2012 21:42

:-p:yes:6

Eliza Eliza

25. 10. 2010 09:35

Moc děkuji za odpověď. :-)

martinahayek

25. 10. 2010 09:07

Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.;-)

Eliza Eliza

25. 10. 2010 08:10

Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...

mysulka mysulka

20. 10. 2010 19:26

:yes::-p +1

zizala zizala (moderátorka)

20. 10. 2010 16:16

Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...;-(

Drobek Drobek

20. 10. 2010 15:37

:-p Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2010 15:28

Zajímavá úprava ryb;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept

Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Peruánské ceviche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0K2