Pangasalát
Recept ještě nebyl hodnocenRybu necháme rozmrznout, pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet. Pak nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, česnekem, lehce osolíme a na trošce oleje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybu necháme rozmrznout, pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet. Pak nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, česnekem, lehce osolíme a na trošce oleje…
Rybu osolíme, opepříme, posypeme tymiánem- sušeným. Osmahneme na teflonové pánvi s olivovým olejem, můžeme nahradit máslem, kdo nemá rád olivový olej. Rybu vyndáme a na…
Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme,pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme
Filety omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme kořenící směsí, vložíme do pekáčku a pečeme asi 10-15 minut na 180 stupních. Zatím si nakrájíme pórek a mrkev…
Očištěné rybí filety vložíme do osolené vody společně s nastrouhanou kořenovou zeleninou a vaříme, dokud není zelenina a maso měkké.Po uvaření vyjmeme filety a zeleninu…
Pangase trochu osolíme, pokapeme citronem, necháme chvilku odležet, potom uvaříme (já vařila v mikrovlnce 4 min.), necháme vychladnout. Mrkev a celer také uvaříme,…
Rybu necháme rozmrazit, osušíme a rozkrojíme na 2 - 3 cm proužky. Osolíme z obou stran a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na hranolky, dáme na rybu a zavineme do rolky…
Pangase necháme rozmrazit a vysušíme ho papírovou utěrkou. Nakrájíme filety na nudličky, posypeme zázvorem, přidáme obě omáčky, rozšlehané vejce a solamyl rozmíchaný v…
Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Rybu…
Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou. Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s…
Rybu necháme trochu rozmrazit. Poté ji nasolíme a pokapeme citrónem, nebo citrónovou šťávou, podle chuti opepříme a posypeme provensálským kořením. Na pánvi na trošce…
Do hrnce dáme vařit kus ryby(já dala tresku)s veškerou nadrobno nakrájenou zeleninou(může se použít co dům dá), brambory nadrobno, osolíme a necháme vařit. Uvaříme si…
Rybí filety osolíme, opepříme a potřeme chilli omáčkou. Na každý filet dáme po plátku šunky a sýra (rozpůlíme podélně), na užší okraj dáme papriku a gorgonzolu, filet…
Květák mírně ovaříme ve vodě, aby byl poloměkký, pak ho vyndáme, necháme okapat a nasekáme ho nadrobno. Vyndáme si pangase, necháme ho mírně povolit a nasekáme nadrobno…
Filety necháme rozmrazit, důkladně osušíme, osolíme a okořeníme česnekem (s ním nešetříme). Na dno silnostěnnké pánve dáme lžičku másla a oleje, rozpustíme a vložíme…
Na pánvi osmahneme cibulku s nakrájenou klobáskou, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev je lepší předem povařená, aby byla dostatečně měkká) a protlak a podusíme, aby vše…
Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2hodiny uležet v chladnu. Potom maso obalíme v…
Filety osolíme a jemne okoreníme bielym mletým korením. Na panvici na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak a pridáme na kocky narezané paradajky. Krátko…
na pánev dáme trochu oleje a hranolky.Hranolky smažíme do zlatova osolíme a opepříme (dle chuti) a nandáme na talíř. Pak se pustíme na pangase. posymeme ho troškou…
Máslem vymažeme pečící formu a na dno poklademe půlku brambor nakrájených na plátky. Na to pokládáme na kostičky nakrájeného pangasia. Do hrnce dáme trochu vody a…
Rybu si osolíme a okořeníme čubricou. Zelí, cuketu, papriku a cibuli si nakrájíme a osmahneme na oleji do měkka. Přidáme rybu a osmahneme. Necháme dusit a dochutíme.
Nevýraznou a jemnou chuť pangase doplníme grilovacím kořením, česnekem, voňavým libečkem a fenyklovými semínky. Pak už jen stačí zapéct v troubě pod grilem dokřupava a…
K rybě se skvěle hodí jemně ochucený špenát. Ochutíme ho česnekem, podusíme a na závěr přidáme zakysanou smetanu. Rybu stačí krátce orestovat na pánvi a je hotovo.…
Pangasius obohatil české kuchyně i proto, že jej můžeme beze strachu servírovat i malým dětem. Ve filetech prakticky žádnou kost nenajdete. Ochutnejte ho i zapečeného ve…