Ryba s kari omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory omyjte a rozkrájejte na měsíčky. Smíchejte je s trochou grilovacího koření, ale jen pro hezkou barvu, aby se to netlouklo s kari a dejte péct do trouby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory omyjte a rozkrájejte na měsíčky. Smíchejte je s trochou grilovacího koření, ale jen pro hezkou barvu, aby se to netlouklo s kari a dejte péct do trouby…
Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle…
Očištěné rybí filety vložíme do osolené vody společně s nastrouhanou kořenovou zeleninou a vaříme, dokud není zelenina a maso měkké.Po uvaření vyjmeme filety a zeleninu…
Brambory očistíme a nakrájíme na hrubší kolečka. Červenou papriku, grilovací koření, citrónovou šťávu, kmín, olej a sůl smícháme ve větší míse a do ní vložíme brambory.…
Cibuľu nakrájame na kolieska, dáme do misky, pridáme olej a v mikrovlnke 3 minúty na 800 W vlníme.Špekačky narežeme na kocky, nasypeme na cibuľu a opäť 3 minúty vlníme.…
Máte rádi ryby? Pojďte si s námi připravit salát z pangasia a lahodné zeleniny. Pochutná si na něm každá návštěva.
Pangas je chutná bělomasá ryba s křehkým masem. Maso nemá typickou rybí chuť, proto si ho oblíbili i lidé, kteří běžně ryby nejedí. Výborně se hodí k zapékání, smažení,…
Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad…
Do pánve na olivový olej dáme orestovat pórek, nakrájený na půlkolečka a česnek na plátky, necháme zasmažit a pak přidáme papriku nakrájenou na malé kousky. Pangase si…
Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou. V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové…
Mrkev a celer nastrouháme na struhadle s většími oky. Brokolici, pórek, brambory a rybu nakrájíme na menší kostičky. Máslo rozpustíme, přidáme mrkev, celer, pórek a…
Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z…
Salát natrháme na menší kousky, rozdělíme do misek, přidáme omyté a na plátky nakrájené ředkvičky. Do hlubší misky dáme 1 lžičku hořčice, pomalu přiléváme olej za…
Pangase i krevety necháme rozmrazit a důkladně osušíme na papírové utěrce. Filety podélně rozpůlíme, osolíme, stočíme do 2 roládek s prostorem uprostřed, zpevníme…
Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari…
Pekáč si vymažeme olejem. Na dno naskládáme plátky cukety, lehce osolíme a posypeme bazalkou. Pangasia omyjeme, z jedné strany osolíme a osolenou stranou položíme na…
Filety osušíme, zakápneme citronovou šťávou, namažeme hořčicí, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata,…
Brokolici rozebereme na růžičky a povaříme ji 4 minuty v osolené vodě. Necháme ji vychladnout a asi 4 středně velké růžičky najemno nasekáme. Smícháme je s nadrobno…
Filety nakrájíme podélně na proužky cca 1,5-2cm široké a 10cm dlouhé. Půlku sušeného rajčete nebo celou olivu omotáme proužkem ryby, postupně napíchneme na špejli 4…
na pánev dáme trochu oleje a hranolky.Hranolky smažíme do zlatova osolíme a opepříme (dle chuti) a nandáme na talíř. Pak se pustíme na pangase. posymeme ho troškou…
Cibule a rajčata nakrájíme na půlměsíčky, plátky filé z obou stran osolíme, okořeníme a pokapeme citrónovou šťávou.Pekáč vymažeme máslem, do něj na cibuli položíme…
Filety necháme rozmrznout a důkladně osušíme. Rolku tvoříme tak, že si na plátek anglické slaniny položíme jeden filet, potřeme připravenou směsí z prolisovaného česneku…
Uvaříme těstoviny podle návodu.Rybu nakrájíme na malé kousky,okořeníme,málo osolíme a na pánvi zarestujeme.Necháme vychladnout a potom plníme vychladlé mušle.Zapékací…
Filety protáhnout v polohrubé či hrubé mouce, z přísad udělat těstíčko a filety tím napatlat a ihned smažit.