Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Mušle plněné pangem-zapečené

Mušle plněné pangem-zapečené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvaříme těstoviny podle návodu.Rybu nakrájíme na malé kousky,okořeníme,málo osolíme a na pánvi zarestujeme.Necháme vychladnout a potom plníme vychladlé mušle.Zapékací…

Jikotka

70 min

Pangas zapečený se zeleninou

Pangas zapečený se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky ryby dáme do zapékací misky, z obou stran jí okořeníme. Pokrájíme zeleninu a na maso poklademe kolečka rajčat, proužky papriky a proužky pórku. Zakápneme olejem a…

Pomerančový pangasius

Pomerančový pangasius

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z…

Pangas v marinádě

Pangas v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2hodiny uležet v chladnu. Potom maso obalíme v…

eva hubova

150 min

Zeleninové provázky s pangasem

Zeleninové provázky s pangasem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky "julienne" a osmahneme na oleji. Osolíme a dusíme 10min. Na závěr vmícháme pomazánkové máslo a zahříváme cca 1min. Rybu osolíme,…

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filátka pangasia pokapeme z obou stran citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet. Filé osušíme, osolíme, poklademe listy libečku, plátky parmské šunky, vytvoříme…

Marinovaný pangas s omáčkou mornay

Marinovaný pangas s omáčkou mornay

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pangase nakrájíme na šikmé proužky, osolíme, opepříme a na dvě hodiny naložíme do marinády z oleje, citrónové šťávy, worcesteru a petrželky. Poté obalíme v solamylu a…

Pangas v kari obálce

Pangas v kari obálce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Suroviny na marinádu (těstíčko) dobře prošleháme. Porce ryby zlehounka nasolíme a naložíme do marinády (těstíčka). Po dvou hodinách rozpálíme olej, ryby z obou stran…

Netradičně smažený pangasius

Netradičně smažený pangasius

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud je filé zmrazené, necháme je rozmrazit, poté je osolíme a pokapeme citrónem, aby se maso zpevnilo. Před smažením plátky ryby osušíme, obalíme v mouce smíchané se…

Pangas v medvědím kabátku

Pangas v medvědím kabátku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryba obalená medvědím česnekem, pečená v uzavřeném sáčku, do sebe vstřebá jemnou česnekovou příchuť, která se dokonale propojí s rozpuštěným máslem. Pečený pangas je pak…

magdalenka

45 min

Pangas s medvědím česnekem, salámem a nivou

Pangas s medvědím česnekem, salámem a nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pangas je chutná bělomasá ryba s křehkým masem. Maso nemá typickou rybí chuť, proto si ho oblíbili i lidé, kteří běžně ryby nejedí. Výborně se hodí k zapékání, smažení,…

isindy

30 min

Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad…

alena-s

30 min

1 5 6 7