Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprika sušená pálivá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čínský meč

Čínský meč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na nudličky a dáme přes noc, anebo alespoň na pár hodin uležet do marinády z uvedených surovin. Maso dáme na rozpálenou pánev, ale nemusíme pod něj…

Hovězí kostky v PH

Hovězí kostky v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole. Osmažíme do světlehněda na…

Dooga

390 min

Sikulský guláš

Sikulský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na sádle zpěnit cibulku dorůžova, přidat maso na kostičky, osmahout, osolit.Po vydušení štávy dát obě papriky mleté, trochu pepře, protlak, kmín, masox, chvilku podusit,…

jollka

75 min

Bigos v pomalém hrnci

Bigos v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čerstvé zelí nakrouháme, kysané překrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka, ostatní maso na kousky. Cibuli nasekáme na hrubé kostky. Maso obalíme v uvedené…

Červená kuřecí směs

Červená kuřecí směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso jsem naložila (olej, sladká i pálivá paprika, grilovací koření, pepř, sůl, česnek, lžička sójové omáčky) a nechala v lednici dvě hodiny uležet. Na pánvi…

Mischigan

40 min

Kuřecí křidélka z trouby

Kuřecí křidélka z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Křidélka omyjeme, osušíme, osolíme a ze všech stran obalíme ve směsi koření. Obalená křidélka necháme odpočinout v lednici.Po odpočinutí kořeněná křidélka namočíme ze…

mysinecka

60 min

Bigos od Agnieszky

Bigos od Agnieszky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rúru predhrejeme na 200°C.Do pekáča (najlepšie hlineného ) dáme masť a v rúre ju roztopíme.Pridáme slaninu narezanú na kocky a cibuľu nadrobno nakrájanú. Vložíme späť do…

tejaja

1590 min

Králík pečený

Králík pečený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve králíka omyjeme a naporcujeme.Poté dáme do většího pekáče olej, nakrájíme cibuli na vetší měsíčky, přidáme nakrájený česnek, položíme králíka, kterého okořeníme…

Evica

120 min

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předem si bílé fazole namočíme,uvaříme. Protože se mi nechtělo vařit s fazolemi, tak jsem použila ty nakládané bílé v soleném nálevu, moc dobré a ušetřila jsem si čas.…

Zabijačkové zelí

Zabijačkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru…

Slepičí špagety

Slepičí špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slepici většinou používáme jen na vývar, pro maso už tak široké použití nemáme. Slepičí vařené maso má neutrální chuť, proto je dobré ho přiměřeně přikořenit. Zde je…

Chlebajez

40 min

Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…

Worcesterská marináda

Worcesterská marináda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klíčem ke křehkému a šťavnatému grilovanému masu je dobrá marináda a správná doba odležení. Jemně pálivá marináda z worcesterské omáčky je určitě tou správnou volbou.…

1 9 10 11 12 13 32

Naposledy jste si prohlédli