Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos od Agnieszky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1590 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 150 min

1590 min (1440 min příprava + 150 min tepelná úprava)

16. 1. 2014 19:03

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie14 729 kJ / 3 520 kcal
Bílkoviny295,45 g
Tuky178,33 g
Vláknina50,24 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 14,22 g
Sůl34,00 g
Sacharidy129,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Našla som tu recepty na bigos 3, ale ani jeden sa nerobí v rúre, ako sa robí u nás na východe. Šarišská kuchyňa má veľa jedál z poľskej, ukrajinskej aj maďarskej kuchyne, darmo, máme to do všetkých troch štátov blízučko. U nás sa bigos pripravuje vždy v rúre, aj v oblastiach Poľska, ktoré sú pri našich hraniciach, sa robí v rúre. Tak nejaká zmena :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

12. 2. 2015 12:41

Výborná verze bigosu :) jen jsem dala kuřecí vývar, hovězí se mi nechtěl vařit. Příště vyzkouším s hovězím. Určitě budu vařit pravidelně.

zizala zizala (moderátorka)

17. 1. 2014 18:43

Bigos jsem vařila na podzim poprvé a moc nám chutnal. To pečení v troubě je pro mne novinka, myslela jsem, že se jen dusí (vaří) v hrnci. Člověk se pořád učí :-) Tak příště vyzkouším pečený :-p Myslím, že můj selský hrnec na to bude ideální ;-)

hanes24

17. 1. 2014 16:58

Dobrotisko:-)):yes::-)):yes:

jarka skrobakova

17. 1. 2014 16:34

Bigos, to je úžasná záležitost. Hned bych si dala. Je to strašně velká dobrota. Dlouho jsem to už neděla, tak to budu muset v nejbližší době napravit. :yes::yes::-K:-p:-p:-p

Bosana

17. 1. 2014 16:16

rozmarynaH:Tak to máme stejně, taky jsem ho nejedla ani nevařila. Bydlím od Polska co by kamenem dohodil a tady to je známé jídlo,ale mám ten dojem,že tady dávají i červenou řepu. Tento vyzkouším určitě, to si šplhnu u manžela.:yes:+8.

Nadja Nadja

17. 1. 2014 13:24

spagi, až ten bigos zpomalíš, tak dej vědět.

zohovavera

17. 1. 2014 11:50

Díky za recept,bigos dělám často,ale takhle dobrý nikdy nebyl,je jako od paní tchýně,prostě skvělá bašta:-)

rozmarynaH rozmarynaH

17. 1. 2014 11:36

Bez mučení se přiznám, že jsem bigos nikdy nevařila a ani nejedla, ale vypadá to náramně:-p:-p

magdalenka magdalenka

16. 1. 2014 20:14

spagetka: bigos nepomalím, pretože môj PH má len 6 litrový obsah (objem?)...:-D

AniCiz

16. 1. 2014 20:08

:yes::-*:-K:-K:-K:-K

spagetka spagetka

16. 1. 2014 19:59

magdalenka: děkuju:-8:-K. Magdi, já taky, když mám, prostě houby přidávám. A v té troubě to bude taky dobrá varianta, my ho chcem pomalit v PH.

magdalenka magdalenka

16. 1. 2014 19:52

tejaja: ja som sa bigos naučila variť podľa špagetky. Manžel miluje všetko z kapusty, je jedno či hlávkovej alebo kvasenej. Až mám výčitky svedomia, že som ho roky o túto dobrotu ochudobňovala. O bigose som, samozrejme, počula, ale akosi som tomu neverila, že je to taká skvelá záležitosť. (Huby pridávam, nešetrím nimi.)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

16. 1. 2014 19:44

tejaja:Dóbre to máš vymyslené !:-D:-D:-D

tejaja tejaja

16. 1. 2014 19:38

magdalenka: Magduška, u nás nie, recept je z Poľska, od babičkinej kamarátky, ale ani ostatní okolo u nás huby nedávajú. Ale ak ti chutia, nie je problém ich pridať.;-)

magdalenka magdalenka

16. 1. 2014 19:36

Ja varím bigos tiež vo veľkom, vydrží v chlade (vonku na terase v zime) pár dní a odstáty, uležalý je skvelý. Nikdy ho nie je dosť.
Terezka, tvoja verzia je pre mňa neznáma, rada vyskúšam. :yes:
Len mám dotaz - sušené huby sa nepridávajú? Dík.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeský bigos bigos selský bigos bigos recept recept bigos recept na bigos recept na selsky bigos bigoš pečený v troubě starocesky bygos recepty z kapusty bigos víno rure bygos bigos z cervene repy jaké hovězí na bygos pečení s bigos bigos s ryzi bigos videorecepty recept bigos videorecepty pečený bigos bigos od

Suroviny: maso vepřové, klobása pikantní, slanina uzená, zelí kysané, zelí bílé, rajče, cibule, sádlo, koření nové koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, vývar hovězí, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Bigos od Agnieszky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VrWB