Čína Kung Pao

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 4 porce

3 ks kuřecích prsou
1 žlutá paprika
1 červená paprika
pórek
sojová omáčka sladká
zázvor
červená pálivá paprika
koření na čínu
solamyl
arašídy
sůl
trocha oleje
rýže

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kostky.

  2. Papriky nakrájíme na stejně velké kousky a společně s pokrájeným pórkem vše hodíme do mísy. Přidáme sůl, lžičku zázvoru, 2 lžičky červené papriky pálivé, 2 lžičky koření na čínu, zakápneme trochou sladké sojové omáčky.

  3. Promícháme a dáme odležet na pár hodin do lednice.

  4. Poté na oleji smažíme a až do změknutí masíčka přiléváme vodu = vytvoří se nám omáčka. Jestli chceme mít omáčku hustou, přisypeme trošku solamylu.

  5. Nakonec do teplé číny přisypeme arašídy. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu Čína Kung Pao

  • Marcela Marcela(neregistrovaná)

    Pravé Kung pao je bez papriky, pouze s oříšky,nebo mandlemi - sladkost papriky je nesmysl.To je zase počeštělé Kung pao.

    Odpovědět

  • Kacka048 Kacka048

Tématické fráze: kuřecí čína podle pohlreicha čína podle pohlreicha kung pao podle pohlreicha čína recept pohlreich čína kung pao kuřecí kung pao pohlreich kuře kung pao podle pohlreicha kung pao pohlreich pohlreich recepty čína čína podle polreicha pohlreich kung pao kuřecí kung pao podle pohlreicha cina od polreicha recept na kuře kung pao pohlreich kuřecí čína kung pao kuře kung pao pohlreich čína z kuřecího masa pohlreich pohlreich čína kureci cina pohlreich pohlreich recepty na čínu