Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Omáčka z kohouta

Omáčka z kohouta

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Kohouta omyjeme a se všemi surovinami uvaříme v tlakovém hrnci doměkka. Nebo použijeme pomalý hrnec a na nejnižší stupeň táhneme 10-12 hodin.Měkké maso obereme,…

mika59

65 min

Rajská omáčka "habunda"

Rajská omáčka "habunda"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na másle zpěníme cibulku do zlatova, přidáme hřebíček, bobkový list, nové koření, celý pepř a cca 1-2 minutky osmahneme, poté…

habunda

90 min

Guláš z vepřového kolena II

Guláš z vepřového kolena II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Den předem koleno očistíme, opláchneme a vykostíme. Maso i s kůží nakrájíme na větší kostky. Dáme do mísy, kde ho promícháme se solí, pepřem, vegetou a drceným kmínem.…

clupmi

60 min

Vepřové koleno z kotlíku

Vepřové koleno z kotlíku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Všeho použijeme podle chuti, jen sůl dávám 20 g na kilo kolena a 20 g na 1 litr vody. Což znamená, že na dvoukilové koleno a 3 litry vody jsem dal 100 g soli.V kotlíku…

pavelk

150 min

Kuře ve svíčkové

Kuře ve svíčkové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omyté a kůže zbavené kuře rozdělíme na 4 díly. Prošpikujeme špekem, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku (půl oleje a půl másla) z obou stran necháme maso zatáhnout. …

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skvělým doplňkem ke grilovanému, či uzenému masu je zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu. Třeba mladé kukuřičky. Jsou nasládlé a pěkně křupavé. Vyzkoušejte si je…

jitule

50 min

Utopenci v aspiku

Utopenci v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude…

Kroupovka

50 min

Jikry s mlíčím v remuládě

Jikry s mlíčím v remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Umyté jikry a mlíčí uvaříme ve vodě s rozkrojenou cibulí, okyselené, osolené a oslazené podle chuti, i s kořením. Velice mírným varem, stačí 10, max. 15 minut. V tomto…

Krůtí stehno na zelenině v PH

Krůtí stehno na zelenině v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehno osolíme, vložíme do Pomalého hrnce, obložíme pokrájenou zeleninou a slaninou, přidáme koření, zakápneme olejem z rajčat a podlijeme vínem a vývarem. Zapneme na…

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Uzená kýta s česnekovou omáčkou

Uzená kýta s česnekovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Uzené uvaříme v mírně osolené vodě a asi čtvrt litru vývaru uschováme.Cibuli nakrájíme a zpěníme ji na oleji a másle. Zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme smetanou a…

Eliza

80 min

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou…

Kadlik

240 min

Kančí gulášek

Kančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.V hmoždíři si nadrtíme divoké koření. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme s máslem do hrnce a necháme slaninku vyškvařit.…

Sterilované červené kapie

Sterilované červené kapie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Červené kapie rozpůlíme, vyjmeme semínka, opláchneme a ještě překrojíme na poloviny.Vložíme je do osolené vroucí vody a 5 minut povaříme.Scedíme, necháme okapat, vložíme…

1 9 10 11 12 13 31

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více