Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Není nic lepšího, než povečeřet uzená a ovařená žebírka, jen tak s křenem, zeleninou a čerstvým chlebem. Příprava zabere minimum času a strávníci budou nadšení. Vývar z…

isindy

40 min

Grilované koleno

Grilované koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Příprava vepřového kolena sice zabere čas, protože je nutné ho nejprve uvařit, ale počkat si se rozhodně vyplatí. Při pohledu na grilované nazlátlé koleno potírané…

mika59

115 min

Polévka s játrovými knedlíčky

Polévka s játrovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sytá polévka z těch nejzákladnějších surovin. Výborný vývar z vepřových kostí. Hustý, plný zeleniny a knedlíčků připravených z vepřových jater, vonících majoránkou a…

Vlajda

40 min

Vymazlené tvarůžky Videorecept

Vymazlené tvarůžky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud patříte mezi milovníky aromatických olomouckých tvarůžků, pak je tento recept na nakládané tvarůžky s cibulí a feferonkami, zalité kořeněným olejem, pro vás jak…

rebeka

20 min

Bůček předem vařený a pečený

Bůček předem vařený a pečený

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako…

mika59

170 min

Domácí kečup Videorecept

Domácí kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejen děti, ale i mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Pokud máte doma tolik rajčat, že najednou nevíte co s nimi, určitě zkuste domácí kečup. Ten klasický sladký…

Bibinka

130 min

Kančí na červeném víně

Kančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá…

senky

325 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Koleno v pivu

Koleno v pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Koleno vykostíme a "roztáhneme" nožem na větší plát, který osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí. Zavineme a stáhneme potravinářskou nití. Roládu posolíme.…

Hovězí na pivě

Hovězí na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na…

Nakládaný bůček - Pantůček

Nakládaný bůček - Pantůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a…

Merylas

70 min

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte doma krásný kousek bůčku, rozhodně musíte vyzkoušet náš recept na bezkonkurenční bůček s česnekem a paprikou. Lze ho servírovat jen tak s chlebem k večeři,…

ruzena

60 min

Babiččina fazolačka

Babiččina fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Recept na polévku, která zasytí i početnou rodinu. Připravíme ji z uzených žeber a fazolí, zjemníme smetanou a dochutíme kořením. Na přípravu nám sice trochu času zabere…

k.radulka

140 min

Srnčí kýta na smetaně

Srnčí kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jakmile jednou ochutnáte zvěřinu, hned si ji zamilujete. Máme pro vás podrobný recept, jak připravit srnčí kýtu s divokým kořením a smetanovo-zeleninovou omáčkou. S…

luckymoon

240 min

Grilované koleno pomocí sous vide

Grilované koleno pomocí sous vide

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sous vide znamená v překladu vaření ve vakuu. Jedná se o kuchařskou metodu přípravy, při které se pokrmy tzv. vaří při nízkých a přesně udržovaných teplotách a po předem…

pipmaster

80 min

Rybí karbanátky v nálevu

Rybí karbanátky v nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rybí karbanátky upečené do zlatova necháme vychladnout.Připravíme nálev a vaříme 5 minut. Nálev necháme vychladnout.Karbanátky skládáme do vhodné nádoby nebo sklenic.…

Srnčí svíčková

Srnčí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku. Srnčí maso obsahuje…

suslajda

90 min

1 2 3 4 31