Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 508 kJ / 3 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,77 g |
Tuky | 316,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Moje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 24 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 3 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 4 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovezí maso na rozmarýnu,
láda hruška hovězí na houbách,
melta do těsta,
maso s meltou,
hovězí kostky na rozmarýnu,
nadrobene melta,
melta,nálevové sáčky,
čerstvý rozmarýn recept,
rozmaryn a hovezi na houbach,
rozmarýn hovězí maso,
čerstvý rozmarýn v receptech
Suroviny:
krk hovězí,
špek,
cibule,
sádlo,
chilli paprika čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
pepř černý,
chléb,
melta,
sůl,
voda,
cibule,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)
1974andrea:Andri,mě před více jak třemi roky navedla odkazem,co tady vložila chocolate Špagetka na maso s meltou
Jinak meltu,nebo rozpustné kafe používám do kynutého i bábovkového těsta,nebo do různých omáček a roštěnek
Moje babička používala k obarvení i zpestření chutě jídla cikorku