Vepřové karé s čabajkovým středem
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
Tuky | 43,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2014 21:41
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
16. 2. 2014 21:28
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když U nás na Moravě všem výborným klobáskám z Maďarska říkáme "čabajka"
16. 2. 2014 21:14
16. 2. 2014 21:10
16. 2. 2014 20:55
8. 2. 2014 22:38
8. 2. 2014 22:10
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
8. 2. 2014 21:55
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka ,to je jiná ,vždycky je u mně v mrazáku ,proto jsem mohla ofotit a doptat se!
8. 2. 2014 21:28
8. 2. 2014 21:20
8. 2. 2014 21:10
8. 2. 2014 20:52
8. 2. 2014 12:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 17 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 2 minutami
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 10 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 11 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 11 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 13 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 13 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 15 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí karé madarská čabajka recept vepřové karé vepřové karé vcelku jak upravit vepřové karé gyulai kolbász jak vařit? čabajka originální recept vepřové karé v pomalém hrnci čabajská klobása domácí výroba gyulai kolbasz maďarské vepřové karé uzene veprove kare karé vepřové po maďarsko gyulai vepřová roláda pultovni prodej čabajka originál csabai klobása gyulai vařit vepřové kare wikipedie top recepty na vepřové karé čabajka gyuila
Suroviny: pečeně vepřová, čabajka, cibule, slanina uzená, vývar masový, pepř černý, olej slunečnicový, koření nové koření, pepř, sůl, jíška máslová
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
13 názorů