Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 998 kJ / 3 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,50 g |
Tuky | 198,61 g |
Vláknina | 86,48 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 92,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qND
Moje poznámka
Sójový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qND
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 8 minutami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 2 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 23 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
francouzský dresing recept,
salát ze sojových bobů,
recepty ze soji,
sojový tatarák,
salát ze sójových kostek,
francouzský dresing,
recept na francouzsky dresing,
recepty ze sójy,
salát ze sójového masa,
soja recepty,
recept francouzský dresing,
dabelsky salat,
ďábelský dresing,
recepty na sóju,
tatarak ze soji,
ďábelský salát recept,
sojové recepty,
recept na soju,
asijsky salat ze sojových kostek,
recept sója
Suroviny:
soja,
párky,
cukr,
jogurt bílý,
cibule,
sůl,
pepř černý,
citron,
olej
Komentáře (1)