Grilovaný losos s koprovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept je ideální volbou pro letní grilování nebo lehkou večeři, která je nejen zdravá, ale také plná jemných chutí. Losos je šťavnatý, grilovaný do dokonalosti,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept je ideální volbou pro letní grilování nebo lehkou večeři, která je nejen zdravá, ale také plná jemných chutí. Losos je šťavnatý, grilovaný do dokonalosti,…
Tento recept je ideální volbou pro letní grilování nebo lehkou večeři, která je nejen zdravá, ale také plná jemných chutí. Losos je šťavnatý, grilovaný do dokonalosti,…
Rybí filé na špeku a zelenině je vynikající pokrm, který spojuje jemnou chuť rybího masa s výrazným aroma špeku a čerstvé zeleniny. Rybí filé na špeku a zelenině je…
Porci lososa ze strany kůže zbavíme šupin (pokud již není), poté opláchneme a dobře osušíme. Posypeme hrubozrnnou solí a citronovým pepřem. Do pánve dáme rozpustit máslo…
Nasekané bylinky a případně koření na ryby smícháme, zalijeme olejem, promícháme, aby vznikla hustá kašička. Přidáme dle chuti pepř, sůl a zakapeme citronovou šťávou.…
Slaninu nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme nasucho v hlubší pánvi.Bylinky nakrájíme a natrháme na kousky. Ke slanině přidáme předem (podle návodu) uvařené kroupy a…
Maso nakrájíme na šikmé proužky, osolíme a posypeme citrónovým pepřem. Cibuli a papriku nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a rajčata na větší kousky.V pánvi (nejlépe…
Rozpálíme pánev, nalijeme olej, kousek másla. Okouna osolíme, opepříme, polijeme šťávou z citronů. Položíme na pánev asi na 4 minuty z každé strany. Salát omyjeme…
Tento pokrm spojuje jemnou chuť halibuta s pestrou směsí teplé zeleniny. Ideální pro milovníky mořských ryb a zdravého stravování, tento recept je snadný na přípravu a…
Tatarák můžeme připravit v několika verzích, masový, zeleninový, sýrový či houbový. Pro sváteční večery můžeme připravit i lososový, kde jemnou chuť masa doplňují kapary…
Jemně opečené krůtí maso, doplněné čerstvým zeleným chřestem, tvoří ideální kombinaci pro lehký oběd nebo večeři. Tento velmi chutný pokrm je nejen snadný na přípravu,…
Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo.Pomazánkové máslo důkladně promícháme s kysanou smetanou.Bílou část pórku a mladé cibulky nakrajeme nadrobno.Ostříháme řeřichu.Lososa…
Já jsem vařila v pomalém hrnci, jde samozřejmě i v běžném kastrolu. Nejprve smícháme ingredience na marinádu a do ní vložíme krkovičku nakrájenou na kostky,…
Zakysanou smetanu, majonézu, hořčici, olej, pepř a sůl prošleháme v kompaktní hmotu.Tuňáka (jsou to takové úhledné kostky) dáme do misky, přidáme překrájená rajčata,…
Plátky ryby osolíme, opepříme citrónovým pepřem a necháme chvilku odležet. V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme vývarem a mlékem.…
Omyté a osušené porce kapra pokapeme citronem a osolíme. Připravíme si do mističky dobře prolisovaný česnek a kapkou oleje. Touto směsí poctivě kapra potřeme a necháme…
Klobásu nakrájíme na malé kousky a opékáme pozvolna na pánvi asi 9 minut. Mezitím si připravíme špagety dle návodu na krabičce. Přidáme je ke klobáse a opékáme asi 6…
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme citronovým pepřem.Naskládáme do pekáčku, přelijeme marinádou, kterou jsme umíchali z uvedených ingrediencí a dáme do…
Na oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Důkladně omytý lilek nakrájíme i se slupkou na kolečka. Z jedné strany nařežeme do dužiny zářezy do tvaru mřížky a po obou stranách lehce osolíme. Kolečka rozložíme do…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky (dýni hokaido nemusíme loupat). Zakápneme ji olejem, osolíme a dáme do (na 180 st.) vyhřáté trouby. Pečeme cca 20 minut…
Rybu očistíme, zbavíme hlavy, ocasu a ploutví. Vložíme ji na pekáček, osolíme, opepříme a do břišní dutiny vložíme plátek citronu. Obložíme ji plátky másla - z poloviny…
Brambory očistíme, pokrájíme na půl a vložíme do zapékací misky. Osolíme, opepříme, přilijeme olej a řádně promícháme. Pečeme asi 30 minut při 220°C.Do misky dáme…
Brambory i mrkev uvaříme ve slupce v osolené vodě do poloměkka. Uvařenou zeleninu zbavíme slupky, pokrájíme na silnější hranolky a dáme do zapékací misky. Zeleninu…