Filé z tresky se sušenými rajčaty a kapary

Suroviny

400 g rybího filé
2 šalotky
2 lžíce krájených sušených rajčat v oleji
1 lžíce kaparů
olej ze sušených rajčat
1 lžíce másla
rozmarýn - menší větvička
citron
citronový pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filé osušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Přidáme kousky sušených rajčat, nakrájené šalotky, rozmarýn a vše zakápneme olejem ze sušených rajčat.

  2. Vložíme do vyhřáté trouby (cca180° C) a pečeme do mírného zezlátnutí ryby. Krátce před koncem přidáme kapary. Misku vyndáme z trouby a výpek zjemníme kouskem studeného másla.

  3. Dochutíme citronem. Podáváme s bramborami s pažitkou, nebo jen s bagetkou a listovým salátem.

Komentáře k receptu Filé z tresky se sušenými rajčaty a kapary

K receptu nejsou žádné komentáře.