Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř citronový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Okouník mořský na pórkové slámě

Okouník mořský na pórkové slámě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety, které jsou bez kůže a chlazené, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů citronový pepř. Na pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a filety lehce poprášené hladkou…

Colombo65

20 min

Meruňková krkovička

Meruňková krkovička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smícháme ingredience na marinádu, pečlivě prošleháme. Krkovičku nařízneme na okrajích a jemně naklepeme pěstí. Vložíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny marinovat…

Salátek jako lusk

Salátek jako lusk

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Fazolky zbavíme stopek a podle jejich velikost překrojíme napůl. Uvaříme na skus. Já jsem vařila v páře cca 10 minut. Po uvaření je prudce zchladíme ledovou vodou. …

rebeka

30 min

Losos se smetanovo-pórkovou omáčkou

Losos se smetanovo-pórkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lososa očistime, rozdělime na pásky a ponecháme i s kůží. Pokapeme půlkou citrónu a necháme chvilku odležet. Před tepelnou úpravou zlehka posypeme citrónovým pepřem.…

Kuřecí s tuřínem

Kuřecí s tuřínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do oleje vmícháme koření a přidáme maso. Promícháme, necháme asi hodinu odležet. Směs vlijeme do kastrolu a zprudka restujeme. Podlijeme a dusíme asi 15 minut. Pak si…

spagetka

30 min

Ryba s omáčkou Gribiche

Ryba s omáčkou Gribiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybí filety rychle orestujeme na olivovém oleji, přendáme do zapékací misky, osolíme, opepříme, proložíme citrónovými plátky a chvíli zapečeme v troubě. Mezitím jdeme…

Maso z vepře s chutí pepře

Maso z vepře s chutí pepře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso jen lehce naklepeme a mírně osolíme. Připravíme se marinádu z oleje, citrónové šťávy a všech koření a naložíme do ní plátky masa. Maso v míse můžeme propíchat…

Kroupovka

20 min

Makrela a lilkové pyré

Makrela a lilkové pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lilky podélně rozřízneme a osolíme, obrátíme řezem dolů a položíme přes okraje misky, aby mohla z lilků odkapat hořká šťáva. Necháme pár minut a pak lilky opláchneme a…

RubyRom

40 min

1 2 3 4 5 6 9

Naposledy jste si prohlédli