Fazolkový salát s kroupami a pečeným kachním masem

Suroviny 2 porce

300 g zelených fazolek
200 g uvařených krup
1 pečené kachní prso
1 stroužek česneku
sůl
citronový pepř
bílý vinný ocet
cibulková nať
1-2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky uvaříme na páře na skus.

  2. Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden prolisovaný stroužek česneku a podle chuti dochutíme vinným octem.

  3. Rozdělíme na talíře a na každou porci rozložíme plátky kachního masa. Posypeme jemně krájenou cibulkovou natí.

Komentáře k receptu Fazolkový salát s kroupami a pečeným kachním masem