Uzená kuřecí stehna na slanině v papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenV papiňáku na rozehřátém oleji necháme do zrůžovění osmažit slaninu společně s cibulí a česnekem. Poté podlijeme vývarem, přidáme opláchnutá kuřecí stehna a hrnec…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V papiňáku na rozehřátém oleji necháme do zrůžovění osmažit slaninu společně s cibulí a česnekem. Poté podlijeme vývarem, přidáme opláchnutá kuřecí stehna a hrnec…
Lehké, chutné a zdravé – takové jsou placičky z cukety a mrkve, které si zamilujete jako rychlý oběd, večeři nebo zdravou svačinu. Díky kombinaci čerstvé zeleniny a…
Neobvyklá kombinace sušených hub, celeru a kuřecího masa překvapí skvělou chutí. Doplňte kuřecí medailonky dušenou rýží nebo šťouchaným bramborem a vykouzlete chutný a…
Tato dršťkovka je skutečně bez masa a výhradně z hlívy, super zdravé houby, která posiluje imunitu, zvyšuje tvorbu červených krvinek a zpomaluje stárnutí. A to by byla…
V kuchyni jsou často neprávem opomíjené. Řeč je o vnitřnostech, které když dobře připravíte, můžou být opravdovým chuťovým požitkem. Jemná chuť králičích jater na…
Opláchnuté, osušené plátky masa po obou stranách naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se nám při opečení nekroutily. Do nádobky s víkem dáme suroviny na marinádu,…
Tipem na zdravou snídani nebo večeři, může být tato pomazánka namazaná na čerstvý chléb. Je nabitá vitamíny, svěže chutná a bude vás lákat usednout ke stolu. Chcete-li…
Mleté maso důkladně promícháme s uvedenými surovinami a necháme alespoň půl hodiny uležet. Mezitím nakrájíme slaninu a cibuli nadrobno a kořenovou zeleninu nastrouháme…
Vegetariánské chilli je nadupané výživnými luštěninami. Fazole spolu s čočkou, paprikou a kořením doplňuje samozřejmě chilli. K této pálivé směsi pak připravíme jako…
Vegetariánské chilli je nadupané výživnými luštěninami. Fazole spolu s čočkou, paprikou a kořením doplňuje samozřejmě chilli. K této pálivé směsi pak připravíme jako…
Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…
Máslová dýně je skvělou podzimní kuchyňskou surovinou. Máslová se jmenuje právem. Jemná hmota se hodí jako základ pro chutné omáčky. Ať již k těstovinám, nebo masu.…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na úzké nudličky. V pánvi na rozehřátém másle s olejem necháme rozvonět plátky česneku. Zhruba po minutě přidáme maso a…
Cuketová sezona je v plném proudu, a tak se snažíme využít hojnou úrodu, jak to jen jde. Jako přílohu k masu nebo samostatný pokrm můžeme podávat restovanou cuketu se…
Paštika z kvalitních ingrediencí umí být vskutku lahodnou pochoutkou. Když ji navíc připravíte nejen z jater, ale také třeba z vypečeného vepřového masa, bude…
Mrkev a celer očistíme a nastrouháme nahrubo. Zalijeme citronovou šťávou a promícháme. Řapíkatý celer nakrájíme na drobné kousky, jablka zbavíme jadřinců - případně…
Rezne naklepeme, okoreníme mletým korením a na panvici na troche oleja z oboch strán prudko opečieme. Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy. Na mäso rozložíme na…
Ocistene male brambory otocime v oleji, pridame sul a pepr, dame do trouby - grill - 220 Stupnu asi na 30 min, 1x je otocime Olivovy olej rozpalime a okorenene jemne…
Lahodné sýrové jednohubky skvěle poslouží jako pohoštění pro návštěvu, nebo k posezení u skleničky vína a dobrého filmu. Chuťově jsou krásně vyvážené, budou tak…
1.Celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadlu. salám také nastrouháme. V míse celer a salám smícháme s pomazánkovým máslem, prolisovaným česnekem a nakrájeným…
Vykouzlete si chutný bezmasý oběd za pouhou půlhodinu. Těstoviny s cuketou a rajčaty navíc zvládnou připravit i úplní začátečníci. O příjemnou vůni a chuť se postarají…
V hrnci osmahněte slaninu, na ní zpěňte cibuli. Pak osmahněte zeleninu. Na ni nalijte vodu z plechovek s mušlemi. Pokud vaříte z rybího masa, zalijte tím rybím vývarem.…
Využijte vařené drůbeží maso i jinak, než na obligátní salát či pomazánku. S trochou exotiky vytvoříte novou a chutnou salátovou variantu.
Troubu předehřejeme na 250°C, horkovzdušnou na 220°C. Do mísy dáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, nadrobno nakrájenou papriku, propasírovaný stroužek česneku, libeček,…