Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzbecký jehněčí šašlik

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 10. 2014 16:04

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 577 kJ / 1 811 kcal
Bílkoviny126,56 g
Tuky139,12 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,08 g
Sacharidy11,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šašlik na fotce je vylepšen o kuřecí játra, napichovaná mezi jehněčí maso a angl. slaninu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

honzam

21. 10. 2014 16:59

Asi jo, ale už jsem ji odloudil!:-p.

Dajda

8. 10. 2014 09:54

Ta hladká mouka se tam asi vloudila navíc?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šašlik z jehněčího uzbecký šašlik saslik z jehneciho masa šašlík příprava jehněčího šašlíku šašlik recept recept na uzbecký šašlik recept na šašlik z jehneciho jehněčí šašlik mletým masem šašlik z jehněčího recept saslik z jehněte recept saslik ze skopového masa jeněčí šašlik uzbecký hrnec recept saslyk skopový šašlik menu šašlík brno saslik v brně šašlik s jehněčího masa uzbecký šašlik

Suroviny: kýta jehněčí, sůl, cibulka, anýz, citron, olej, slanina, estragon, petrželka, cibulka zelená, olej, pepř mletý, skořice

TopRecepty.cz

Uzbecký jehněčí šašlik

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zNZZ