Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové smažené nudle

Vepřové smažené nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Patříte-li k milovníkům smažených nudlí na všechny způsoby, vyzkoušejte je připravit s marinovanou vepřovou panenkou. Díky koření jsou nudle zase o trochu jinačí, avšak…

R-o-m-i-k

40 min

Boršč po "rusnacky"

Boršč po "rusnacky"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční boršč z červené řepy vás zahřeje a zasytí. V jedné misce se potkává sladkost řepy, kyselost zelí i jemná chuť masa – dohromady tvoří nezaměnitelnou kombinaci,…

amalia

60 min

Nádivka s vinnou klobásou

Nádivka s vinnou klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbenou nádivku, provoněnou libečkem a petrželí, připravíte také z vinných klobás. Hotová bude během chvíle a můžete ji péct zároveň s masem a poslouží tak jako skvělá…

maris

55 min

Gratinovaná zelenina

Gratinovaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a pokrájíme na tenké plátky, max. 0,5 cm silné. Můžeme si pomoci třeba škrabkou nebo mandolinou. Do většího kastrolu dáme vařit smetanu s mlékem,…

Hovězí plátky na černém pivu

Hovězí plátky na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí zadní nakrájíme na 2 cm silné plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji nebo sádle do hněda.Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel,…

MrLui

150 min

Dobrá svíčková na smetaně

Dobrá svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na drobno nakrájený špek osmahneme přidáme maso a z každé strany necháme osmahnout, přidáme koření, kořenovou zeleninu, podlijeme a necháme dusit zhruba hodinu (než bude…

ProchiWoman

135 min

Kuřecí čtvrtky pečené

Kuřecí čtvrtky pečené

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme.Zapékací misku vymažeme máslem.…

Michal_amater

90 min

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

Kuřecí vývar s trhaným masem

Kuřecí vývar s trhaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařit skvělý kuřecí vývar vypadá jako velmi snadný úkol, avšak, aby byl jako od babičky, je potřeba opravdu vyladit chutě. K tomu nám dopomůže zelenina, maso a hlavně…

Bulharský bramborový salát

Bulharský bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bramborový salát vhodný ke grilovačce má svůj původ na jihu Evropy. Doplní stůl stejně dobře i v našem jídelníčku. V létě i v zimním období. Pro svou lehkost a chuťovou…

ejajama

40 min

Zeleninová tarhoňa

Zeleninová tarhoňa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tarhoňa je těstovina, která je typická pro slovenskou a maďarskou kuchyni. Její využití je opravdu pestré, připravit ji můžeme jak naslano, tak i nasladko. Vyzkoušejte k…

MishkaCZ

55 min

Polévka z hokkaido dýně

Polévka z hokkaido dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dýňová polévka s kořenovou zeleninou vás překvapí, neboť chutí může připomínat svíčkovou omáčku. Je krásně hustá, sytá a lahodná. Na talíři ji můžete ozdobit šlehačkou…

Nadja

50 min

Ragú z kančího masa na švestkách

Ragú z kančího masa na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani…

Handour

85 min

Petrželová polévka

Petrželová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na oleji orestujeme nasekanú cibuľku. Pridáme najemno nastrúhanú zeleninu, okrem zemiakov, orestujeme, pridáme múku, opražíme a zalejeme vodou. Privedieme k varu.Pridáme…

tejaja

50 min

1 16 17 18 19 20 75

Naposledy jste si prohlédli