Mleté maso v pórku
Recept ještě nebyl hodnocenNa ppánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na ppánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, šalotku a česnek na drobno a pórek na tenká kolečka. Na oleji zprudka orestujeme lehce osolené maso a přidáme pórek, šalotku a česnek…
Pórek na kolečka spaříme vařící vodou (aby změkl), salám na kostičky - můžeme osmažit, mleté maso, jestli použijeme, osmažíme a necháme okapat z oleje. Vymícháme mléko…
Brambory nakrájíme na plátky. Pórek nakrájený na kolečka spaříme ve vroucí vodě, zchladíme a necháme okapat. Smícháme zakysanou smetanu s tvarohem (víc tvarohu než…
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso nakrájené na nudličky, okořeníme, osmahneme, přidáme nakrájenou mrkev, papriky, pórek, ananas, podlijeme vývarem, podusíme.…
Sóju uvaříme podle návodu - do vody jsem přidala kostku masoxu. Než se uvaří soja, nakrájíme cibuli, pórek, papriku, mrkev ("krájela" jsem škrabkou na proužky a pak ji…
Uvedené ingredience na těsto smícháme v míse tak, že teče.Připravíme na plech pečící papír a těsto na něj vlijeme.Poklademe tím, co máme rádi (je to bez základu,…
Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opečeme na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Nakonec přidáme kečup,pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek,…
Lilek podélně nakrájíme na tenké (necelý centimetr silné) plátky, posolíme a necháme vypotit - asi 15 minut z každé strany. Suroviny na marinádu promícháme a polovinou…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka a slejeme. Než se těstoviny uvaří, nakrájíme zeleninu a sýr na drobné kostky, smícháme s majolkou, zakysankou, utřeným…
Ochutnejte tuto vynikající, jemnou, krémovou polévku, která vás zahřeje a zasytí. Tato polévka má díky sušeným houbám a žampionům výraznou houbovou chuť a příjemně voní…
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na trošce tuku, rozdrobíme droždí a za stálého míchání osmahneme, až se droždí rozpustí, voní a má zlatavou barvu.Zalijeme vývarem nebo…
Pokud máte v oblibě kuřecí maso a zeleninu, tak můžete uvařit podle tohoto receptu kuřecí nudličky z prsního masa, mrkve a pórku. Příprava je nenáročná, což vám bude…
Záviny z listového těsta jsou vděčnou součástí rodinného jídelníčku i vítaným občerstvením na oslavách. Záviny ocení i vegetariáni, mohou se jíst teplé i studené.…
Zbývá včerejší chléb a v ledničce se najde kousek Nivy? Ostatní suroviny tohoto receptu dáte již lehce dohromady. Odměnou vám chutná pomazánka na křupavých topinkách. …
Minestrone je italská zeleninová polévka, kterou můžeme obměňovat podle toho, jakou zeleninu máme doma. Do polévky přidáme i fazole a makarony, díky tomu dobře zasytí a…
Ze starších rohlíků můžeme snadno připravit nádivku. Tu můžeme buď podávat jako samostatný pokrm nebo ji naplnit třeba do kuřete. Kromě rohlíků v ní najdeme také…
Na olej dáme zpěnit na kostičky pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kousky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a…
Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…
Jak dostat do rodinných příslušníků co nejvíc zeleniny? Vyzkoušejte tento barevný zeleninový nákyp. Jednotlivé druhy zeleniny spojí své chutě a spolu s vajíčky, vločkami…
Smažené nudle jsou hitem čínských restaurací. Toto jídlo plné chuti a vůní si můžete bez obav připravit i ve vaší kuchyni. Pokud máte rádi ostřejší pokrmy, do nudlí…
Mnozí mají problém za den sníst dostatek zeleniny. Když si však připravíte tuto zeleninovou směs podle našeho receptu, máte vyhráno. Paprika, pórek, cuketa a navíc i…
Nejprve nudle namočte na pár hodin do teplé vody, samovolně změknou - hlavně nemíchat, šťouchat atd !!! lehce se lámou, když jsou tvrdší a nebudou to takové ty hezky…
Do Veľkého hrnca vložíme kuchynsky upravenú sliepku, sadlo, droby, hrabáky, zalejeme studenou vodou, osolíme a privedieme do varu. Varíme pomalým, sotva znateľným varom …