Thajská pánev

halumi Kuchař: halumi

Doba přípravy: 30 min 3-4 porce Pokrmy z vnitřností 1 názor

Suroviny

300 g kuřecích jater
2 cibule
pórek
3 - 4 papriky
200 g žampionů
1 mrkev
1 plechovka loupaných rajčat
olej
sladká chilli omáčka
rybí omáčka
sójová omáčka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jednu cibuli nakrájíme na drobno, druhou na kolečka a ve vyšší pánvi necháme zesklovatět. Přidáme játra a prudce restujeme. Poté přidáme pórek, papriku a mrkev a dusíme .

  2. Když je paprika skoro měkká, přidáme plechovku rajčat, podle chuti ochutíme chilli omáčkou, přidáme lžíci rybí omáčky a trochu sójovky, sůl, pepř a necháme vydusit přebytečnou vodu.

  3. Podáváme s rýžovými nudlemi. Ale je to dobré i s rýží nebo s brambory.

Poznámka

Já suroviny nevážím, přidávám podle toho, kolik je toho v lednici. Když je doma pekingské zelí, přidám i to.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 98 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Thajská pánev

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Pekny receptik:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: thajská kuřecí pánev kuřecí játra po thajsku jatra po thajsku thajská játra recept na thajskou panev recept na kuřecí jatra po thajsku játra na pánvi kuřecí játra po thajsku recept kuřecí jatra na pánvi se sojovou omackou recepty thaisko taiska panev kuřeci jatra thajsku jatra na pánev rýžové nudle s kuřecími játry na thajský způsob thajská játra recept pikantní kureci játra po thajsku kureci jatra na pánev mrkev po thajsku zelí po thajsku játra po thajsku s rýžovými nudlemi