Ořechová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenPokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud do moučníku přidáte vlašské ořechy, můžete se těšit na luxusní pochutnání. Ořechy dodají chuť i lehounkou křupavost. Doplňte ořechový korpus rolády ještě výborným…
Lahodná kombinace jablek a tvarohu v tomto receptu vyniká. Moučník, který při pečení provoní celý dům a svou vláčností a výbornou chutí si vás okamžitě získá. Moučník je…
Překvapte rodinu pracnějším, ale o to chutnějším, moučníkem z jablek, tvarohu a ořechů. Vyzkoušejte náš recept na ořechové řezy. Korpus se zde střídá s jablečnou a…
Hladkou mouku a moučkový cukr prosejeme. Přidáme nakrájené máslo, žloutek, vejce a vypracujeme těsto, které zabalíme do potravinářské fólie a necháme aspoň hodinu…
Pozor, nelekejte se, opravdu žádná mouka. I přes to je bábovka vláčná a velice měkká, péřová. A proč papouščí? Protože do formy vrstvíme těsto tří různých barev. Po…
Řezy s pudinkovým krémem a švestkami jsou lahodným spojením vláčného piškotového těsta, jemného vanilkového krému a sladkokyselých švestek. Tento dezert v sobě snoubí…
Kyselá chuť rebarbory a jemná chuť tvarohové náplně se skvěle doplňují. Vyzkoušejte tuto kombinaci v tomto vynikajícím křehkém moučníku s mřížkou z těsta. Těsto…
Kyselá chuť rebarbory a jemná chuť tvarohové náplně se skvěle doplňují. Vyzkoušejte tuto kombinaci v tomto vynikajícím křehkém moučníku s mřížkou z těsta. Těsto…
Pohár s čerstvými jahodami a krémem z vanilkového pudinku a tvarohu, proložený sušenkami a dozdobený jahodovým želé, je prostě neodolatelný. Je ideální jako lehký dezert…
Zejména v horkých letních dnech oceníme dezerty, které jsou lehké a osvěžující. Linecké těsto potřené krémem z pudinku a smetany, čerstvé ovoce a dortové želé vytvoří…
Špaldový koláč s čerstvým ovocem, posypaný křupavou drobenkou, která příjemně chutná po mandlích, zpříjemní každé letní posezení u kafe. Koláč si můžete vychutnat i v…
Třívrstvý vláčný koláček kombinuje vlašské ořechy, strouhaná jablka, tvaroh a nadýchanou piškotovou čepičku. Chuť podzimu, která při pečení provoní celou kuchyň. Moučník…
Jablka zakrytá křupavou drobenkou, vytvářejí dezert, který potěší každého milovníka sladkého. Bohatá chuť z něj činí ideální moučník pro rodinné odpoledne nebo návštěvu.
Spojení nastrouhané mrkve, jablek a ořechů vytváří dokonale vláčný korpus, který vynikne pod vrstvou lesklé čokoládové polevy. Tento dort je sladký tak akorát, voní po…
Velmi rychlý koláč můžete připravit dětem k odpolední svačině. Budete potřebovat jen listové těsto, banány, pudink a oříškovou posypku. Příprava je snadná a výsledek…
Nejprve si uvaříme rýži. Tu propláchneme a vsypeme do vařící, mírně osolené vody. Dáme pozor, abysme ji nerozvařili, když je skoro měkká, tak ji scedíme a necháme okapat…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. V menším rendlíku rozpustíme máslo s čokoládou. Vychladlé přišleháme do vyšlehaných vajec.Přidáme mouku, kypřící prášek a kakao.…
Smícháme vejce, cukr, olej, mouku, prášek do pečiva, van.cukr a mléko. Odlejeme 1/2 na vymazaný plech. Do druhé 1/2 dáme ještě kakao a rozpustnou kávu, smícháme a…
listové testo rozválíme na 2 plechy, dáme do vyhřáté trouby upect, Do kastrůlku si nalejeme mléko, přidáme pudinky, cukr, mouku, vše mícháme, do zhoustnutí. Necháme…
Zakoupíme štramberské uši. Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout. Postupně plníme ucho. Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, vmícháme mouku a ořechy, nakonec sníh z bílků. Těsto nalijeme do Stellou vymazaného pekáče a upečeme při 150°C do růžova. Po…
Na těsto smícháme jogurt s polohrubou moukou, cukrem, rumem, mlékem, práškem do pečiva a žloutky. Umícháme polotuhé těsto, které nalijeme do vymazané dortové formy. Z…
Postup Ananas i se šťávou nalijeme do mixéru a rozmixujeme. Vyšleháme žloutky s cukrem.Pak do našlehané hmoty přidáme rozmixovaný kompot po částech.Vmícháme mouku s PDP…
Připravíme si zvlášť tmavé a zvlášť tvarohové těsto. U tmavého těsta je opravdu potřeba větší hrnek, protože tvaroh udělá větší hmotu a na plech by vám to potom tmavé…