Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panamský dezert "Průplav" (Canal Cake)

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 8. 2017 09:01

Suroviny

Porce: asi 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie17 160 kJ / 4 101 kcal
Bílkoviny98,01 g
Tuky137,79 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy613,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Při pečení jsem zjistil, že mi chybí vanilkový pudink a tak jsem se prostě bez jedné vrstvy musel obejít. Takže je jasné, že se dezert dá kdykoliv obměnit. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andrisek4

11. 9. 2017 18:34

Na jak velký plech to je.

evosheek evosheek

31. 8. 2017 11:44

saryk: Omlouvám se, samozřejmě že smetanu ušleháme.:-)
Ničím jsem to nepromazával. Ta načervenalá barva je čekoládový pudink.:-)

saryk

27. 8. 2017 16:40

Zdravim, slehacka se smicha uslehana nebo tekuta? Zrejme tekuta, jinak by bylo psano uslehat. Ale radeji se ptam. A na fotografii je dezert promazany marmeladou? Zda se mi to tak.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jogurtový mug cake panamský dort nejlepší čekoládový dort cekoladovy dort recept slehacka se salkem mug cake na plechu dezert na plech se salkem tvarohový dezert do skla dezert cake jáhlový mug cake cake desert cheese cake, ořechy

Suroviny: mouka hladká, máslo, ořechy, šlehačka, cukr moučkový, sýr ricotta, mléko, pudink čokoládový, pudink vanilkový, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Panamský dezert "Průplav" (Canal Cake)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KovG