Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Obi pajšl

Obi pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…

Vaclav Fronek

140 min

Falešná dršťková

Falešná dršťková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné žaludky nakrájíme na ½ cm plátky, na lžíci sádla zprudka opečeme, šťávu za občasného promíchání zredukujeme a plátky necháme zrůžovět (v této fázi začínají…

Vepřové škvarky jinak

Vepřové škvarky jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sádlo nakrájíme nejlépe na malé kostičky (krájíme bez kůže).Dáme do hrnce, podlijeme troškou vody. Za častého promíchávání necháme sádlo vyškvařit, škvaříme dokud nejsou…

Bramborovo-houbová paštika

Bramborovo-houbová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve vymažeme pekáček sádlem a vysypeme krupičkou. Pak na malém kousku sádla zpěníme cibulku a trochu opečeme uzený bůček (uzený bůček doma nebyl, dala jsem kvůli…

Moravská kapsa

Moravská kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí maso si nakrájíme na 6 silnějších plátků a do každého z nich uděláme opatrně nožem kapsu. Moravskou klobásku si nakrájíme na malé kostičky, stejně tak cibuli,…

Colombo65

120 min

Krušovický mls

Krušovický mls

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pečeni omyjeme, očistíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli odležet. 3 cibule nakrájíme nahrubo, vložíme do rozpuštěného sádla na pekáč. Cibuli necháme zpěnit přidáme…

Falešná husí játra II

Falešná husí játra II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pečienku očistíme, pomelieme, zmiešame s ostatnými ingredienciami. Formu na pečenie (srnčí chrbát, bábovka, alebo pekáčik) vymastíme masťou, vysypeme strúhankou,…

Poctivá česnečka

Poctivá česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na másle osmahneme nakrájený pórek a zalijeme vodou. Přidáme bujón, kmín, cca 4 stroužky česneku, tavený sýr (ten musíme v polévce trochu "rozklohňat") a necháme vařit…

La Furi Roja

20 min

Halászlé s bílým vínem

Halászlé s bílým vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.Na…

Polévka z kyselého zelí

Polévka z kyselého zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru.Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda.Po jejich vyjmutí na…

RomanaFranck

45 min

1 3 4 5 6 7 8

Naposledy jste si prohlédli