Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbové škvarky, houbové sádlo

Houbové škvarky, houbové sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové…

Liska741

135 min

Srnčí ragú na špeku

Srnčí ragú na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné srnčí ragú na špeku se skvěle hodí k nedělnímu rodinnému obědu. Odležení masu prospěje a lépe vynikne jeho chuť. Měkké a šťavnaté kousky masa, lahodná omáčka a…

poslirecept

80 min

Nízkokalorická zelnice-couračka

Nízkokalorická zelnice-couračka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Do hrnce dáme olej, rozpálíme jej a přidáme cibuli a lžičku kmínu, smažíme tak dlouho, dokud nezlátnou okraje . Přidáme papriku a po 2 vteřinách zalijeme vdou. Přidáme…

janky3

45 min

Hovězí  na smetaně (svíčková)

Hovězí na smetaně (svíčková)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na hranolky a dáme předem zamrazit. Zeleninu nastrouháme nahrubo nebo můžeme nakrájet na tenké nudličky.Maso prošpikujeme tak, že do něj po vláknu…

La Furi Roja

180 min

Sádlové koláčky/sádlovky

Sádlové koláčky/sádlovky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Sádlové cukroví má svou dlouhou tradici a možná se vám hned vybaví tradiční "sádlovky", které dělávaly naše babičky. Tyto jsou hned po upečení měkké a křehké a…

dvevtroube

60 min

Kachní rillettes

Kachní rillettes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sádlo vyškvaříme, škvarky vytáhneme. Z kachny stáhneme kůži, naporcujeme ji na díly, vložíme do hrnce i s kostmi. Zalijeme sádlem a vínem, aby maso bylo úplně potopené,…

Sádlovníky

Sádlovníky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

100 g múky dôkladne spracujeme so sadlom alebo tukom a urobíme z toho bochník, ktorý odložíme na chladné miesto, aby stuhol. Zvyšnú múku dáme na dosku, pridáme ostatné…

Halászlé s bílým vínem

Halászlé s bílým vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.Na…

1 2 3 4 5 6 7