Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Falešná dršťková

Falešná dršťková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné žaludky nakrájíme na ½ cm plátky, na lžíci sádla zprudka opečeme, šťávu za občasného promíchání zredukujeme a plátky necháme zrůžovět (v této fázi začínají…

Vepřové plátky na pivě

Vepřové plátky na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso lehce naklepeme.Z ostatních surovin uděláme marinádu. Do marinády naložíme maso(nejlépe na noc). Maso dáme na pekáček a přelijeme marinádou,na každý plátek…

BARRINEK

90 min

Brněnský vrabec

Brněnský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Palce ponecháme vcelku ( 8-10 kusů), promícháme je se solí, kmínem, nadrobno nakrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a kečupem smíchaným s paprikovou pastou. Takto…

Colombo65

90 min

Roastbeef

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnec naložíme do směsi z dijonské hořčice a oleje a necháme cca 24 hodin v ledničce odpočinout. Pak vyjmeme, zbavíme marinády, osušíme, osolíme, opepříme čerstvě…

Hovězí po plzeňsku

Hovězí po plzeňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí po plzeňsku je tradiční česká specialita, která v sobě spojuje šťavnaté hovězí maso, lahodnou omáčku s cibulovým základem a výraznou chuť piva. Tento pokrm je…

Veruncicka

60 min

Obi pajšl

Obi pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…

Vaclav Fronek

140 min

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min

Játrová kuřecí paštika

Játrová kuřecí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi rozpustíme 30 g másla a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme očistěná a na kousky nakrájená játra. Smažíme, dokud nejsou ze všech stran …

Houbové škvarky z ryzců

Houbové škvarky z ryzců

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryzce naši houbaři kupodivu příliš nesbírají, přestože je to velmi zajímavá skupina hub, atraktivní i z hlediska kuchyňského využití. Tyto houby jsou oblíbené především…

Colombo65

25 min

Hovězí  na smetaně (svíčková)

Hovězí na smetaně (svíčková)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na hranolky a dáme předem zamrazit. Zeleninu nastrouháme nahrubo nebo můžeme nakrájet na tenké nudličky.Maso prošpikujeme tak, že do něj po vláknu…

La Furi Roja

180 min

Nízkokalorická zelnice-couračka

Nízkokalorická zelnice-couračka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Do hrnce dáme olej, rozpálíme jej a přidáme cibuli a lžičku kmínu, smažíme tak dlouho, dokud nezlátnou okraje . Přidáme papriku a po 2 vteřinách zalijeme vdou. Přidáme…

janky3

45 min

1 2 3 4 5 6 7

Naposledy jste si prohlédli