Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Játra v sádle

Játra v sádle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Játra s cibulkou smažená na sádle necháme vychladnout a poté natřeme na čerstvé pečivo. Na dochucení můžeme použít i anglickou slaninu nebo předsmaženou cibulku, ale…

hosta

25 min

Hovězí po plzeňsku

Hovězí po plzeňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí po plzeňsku je tradiční česká specialita, která v sobě spojuje šťavnaté hovězí maso, lahodnou omáčku s cibulovým základem a výraznou chuť piva. Tento pokrm je…

Veruncicka

60 min

Škvarky z trouby

Škvarky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Připravit škvarky v troubě je velice snadné. Stačí vám kvalitní kus syrového sádla, který dáte péct do trouby a občas promícháte. Výsledkem budou zlatavé, voňavé a…

eva hubova

195 min

Roastbeef

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnec naložíme do směsi z dijonské hořčice a oleje a necháme cca 24 hodin v ledničce odpočinout. Pak vyjmeme, zbavíme marinády, osušíme, osolíme, opepříme čerstvě…

Jelení gulášek

Jelení gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupeme cibuli a česnek, maso zbavíme případných šlach a blan, nakrájíme jej na kostky cca 2x2 cm. Cibuli dáme smažit na sádlo a necháme ji "dozlatova".Pak přidáme maso…

Tonely

210 min

Jehněčí ragú

Jehněčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na menší kostky či nudličky. Na sádle necháme zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce…

Montanka

90 min

Rillettes z pomalého hrnce

Rillettes z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Francouzskou specialitu připravíme snadno v pomalém hrnci. Tuto oblíbenou masovou pomazánku připravíme z krkovičky, sádla a dobrého bílého vína. Důležitá je dlouhá doba…

Eliza

620 min

Pomalu pečená hovězí kližka

Pomalu pečená hovězí kližka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hovězí kližku si nakrájíme na silnější plátky a lehce na okraji nakrojíme, aby se nám příliš při dušení nekroutila. Plátky kližky potřeme olejem, opepříme a bohatě…

Colombo65

120 min

Kachna s brambůrky

Kachna s brambůrky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachnu očistíme a potřeme solí a kmínem, necháme odležet přes noc(moje babička potírala kachnu cukrovou vodou a také byla báječná).Dáme péci na mřížku na max, aby se…

Lusinda79

100 min

Krůtí Samuraj

Krůtí Samuraj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek, 2 žluté cibule oloupeme a nakrájíme na jemno. Do pánve dáme rozehřát sádlo na kterém orestujeme cibuli, česnek a…

Brněnský vrabec

Brněnský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Palce ponecháme vcelku ( 8-10 kusů), promícháme je se solí, kmínem, nadrobno nakrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a kečupem smíchaným s paprikovou pastou. Takto…

Colombo65

90 min

Ovesné bramborové placky

Ovesné bramborové placky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ovsené vločky namočíme cca na 30 min. Potom zlejeme zvyšnú vodu, pridáme nastrúhané zemiaky, prelisovaný cesnak, soľ, vajcia a cibuľu spolu s majoránkou. (Cibuľu…

Anetik

60 min

Babiččiny buchty s mákem a povidly

Babiččiny buchty s mákem a povidly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z droždí, lžičky cukru a poloviny vlažného mléka si připravíme kvásek a necháme na teplém místě vzejít. V míse smícháme ostatní suroviny, (mouku se špetkou soli, zbylý…

Ivace64

70 min

Rillettes po česku

Rillettes po česku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masová pomazánka z krkovice a vepřového sádla, podlitá bílým vínem. Udělá spoustu parády nejen na čerstvém chlebu, ale i jako jedlý dárek. Originální rillettes pochází z…

Handour

255 min

1 2 3 4 5 7

Naposledy jste si prohlédli