Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

22. 11. 2015 22:27

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie654 kJ / 156 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky0,20 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

hosta

24. 11. 2015 15:38

hospodyne: :-O - tak to jsem žila celý život v blažené nevědomosti (a asi nejsem sama;-)), místní řezník jako palce prodává asi to z druhé strany - odříznuté špičaté konce panenky. Díky i za přidanou fotku - stále se člověk učí, takže se hluboce kaju za neznalost a omlouvám se:-D

hospodyne

24. 11. 2015 13:11

Paní hosto, palec je vážně od kýty!!;-);-) Je to ten širší konec panenky, vlastně ten kousek svalu od kýty, který k panence přisedá.

mika59

23. 11. 2015 15:47

:yes::yes::yes:

hosta

23. 11. 2015 15:24

Colombo65: nechci být hnidopich, ale ty užší špičatější části panenky, kterým se říká palce, směřují ke kotletě, u kýty jsou ty konce zaoblené;-) - je to fuk, jídlo krásné, fotky krásné, dokážeš nás vždycky dohnat ke slinění:-D:-D

Colombo65

23. 11. 2015 10:15

hosta:Palec = část vepřové panenky oddělená od kýty;-)

Drobek

23. 11. 2015 09:44

Taky se divím, no a ještě by to chtělo napsat, že budem potřebovat taky ty žampiony ;-) Ale bod dám, to zas jo. :-))

hosta

23. 11. 2015 01:03

Vypadá úžasně:yes: Vepřové palce - z kýty?:-O To je pro mne nová informace, znám vepřové palce jako špičky panenky:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: restovane zampiony restované žampiony recept žampiony restované restované žampiony recepty maslove zampiony minutkový guláš z vepřové panenky restovany zampiony dip k veprove panence žampionová omáčka k vepřové panence omáčky k vepřové panence vepřové palce se žampiony vepřová minutka na žampionech orestovane žampiony žampion máslový vepřové palce restovane zampiony se smetanou minutkové vepřové maso se žampiony resovane zampiony zampiony retovane restovaná žampiony

Suroviny: palec vepřový, brambory, žampióny, sůl, pepř čtyř barev, sádlo vepřové, olej řepkový

TopRecepty.cz

Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WXRo