Řezy „Prsa černošky“
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 200st. Piškot: Nejdříve vyšleháme tuhý sníh a ze surovin na svaření vše svaříme a dáme vychladit. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, dále…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu předehřejeme na 200st. Piškot: Nejdříve vyšleháme tuhý sníh a ze surovin na svaření vše svaříme a dáme vychladit. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, dále…
Máslo vyšleháme s cukrem, přidáme žloutky, olej a rozpuštěnou čokoládu. V míse smícháme mouku, ořechy, prášek do pečiva, kakao, sůl a koření. Z bílků ušleháme tuhý sníh…
BANÁNKY S KARAMELOVÝM KRÉMEM Do tuhého sněhu z bílků a cukru vmícháme ořechy. Hmotu naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Na plech s pečícím papírem…
Den předem si uděláme domácí lučinu tak, že na sítko na čistý kapesník vlijeme 800-1000 g bílého jogurtu, sítko postavíme na misku a necháme v lednici - odkape syrovátka…
Utřeme si piškotové těsto a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 20 minut na 180°C. Vyšleháme si máslo se Salkem. Natřeme na vychladlý piškot a polijeme…
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu.Přidejte salko, skořici a zhruba polovinu tuzemáku. Znovu…
Oplatky rozdrobíme do mísy, smícháme se Salkem a kokosem.Tvarujeme kuličky, do kterých vmáčkneme mandli.Obalujeme v kokosu.
Griliáš: Cukr svaříme v kastrolku na menším plameni v karamel a vylejeme na potravinovou folii a posypeme mandlemi, necháme vystydnout a pak rozdrtíme na posypku. …
Griliáš: Cukr svaříme v kastrolku na menším plameni v karamel a vylejeme na potravinovou folii a posypeme mandlemi, necháme vystydnout a pak rozdrtíme na posypku. …
Vlašské ořechy nastrouháme nebo rozmixujeme v sekáčku potravin do požadované zrnitosti.Máslo smícháme (prošleháme) s neuvařeným Salkem.Přidáme trochu ořechů a necháme…
Kokosky jsou oblíbeným vánočním pečivem. Můžeme si je dát samotné, slepit krémem, marmeládou a namočit do čokolády, pokud si pod ně upečeme kolečka z lineckého těsta.…
Výborný dort, který pochází z Arménie, tvoří pláty z medového těsta, které jsou promazané jemným máslovým krémem dochuceným Salkem. Povrch posypeme rozdrobenými odkrojky…
Medový dort promazaný karamelovým krémem je skutečná pochoutka, která se hodí na všechny slavnostní příležitosti. Prořezávání dortu na pláty sice vyžaduje trochu…
V zimě a zejména před Vánoci se to jen hemží různými recepty na likéry a koňaky. Staly se nedílnou součástí závěru roku a vánočních svátků. Jejich chuť je kombinací…
Kokosky jsou velmi jednoduchým, ale o to chutnějším cukrovím. Stačí vám jen dvě suroviny a během chvilky máte dokřupava upečené hromádky exotické chuti. V troubě je však…
Připravujete cukroví na poslední chvíli? Pak vám přijde vhod recept kuličky ze Salka a strouhaného kokosu s oříškem nebo mandlí uvnitř. Příprava kuliček je opravdu…
Také závidíte sousedce, kolegyni i kamarádce, kolik druhů cukroví každý rok napeče? Vyzkoušete recept, ze kterého můžete snadno vyrobit hned dva druhy cukroví. Skvělé…
Jednoduché nepečené kuličky inspirované oblíbenými cukrovinkami z kokosu a mandlí. V těstě z kokosu a Salka se skrývá křupavá mandle nebo lískový oříšek. Kuličky na…
Kokosové cukrovíčko je malý kousek ráje na vašem stole. Toto snadné a rychlé cukroví je skvělou volbou pro každou slavnostní příležitost – od Vánoc až po rodinné oslavy.
Domácí ořechové müsli je sladká a křupavá směs, kterou si snadno připravíte podle sebe. Ovesné vločky spojené se zkaramelizovaným Salkem a směsí ořechů a rozinek vytvoří…
Krémový, sladký, s kapkou rumu – vaječný likér neodmyslitelně patří k Vánocům. Tento navíc voní po vanilce. Potěšte rodinu i blízké lahodným nápojem, který můžete využít…
Tento nepečený cheesecake v sobě spojuje jemnou tvarohovo-jogurtovou náplň s broskvovým pyré na máslovém sušenkovém základu. Navrch přijde hladká čokoládová poleva typu…
Nepečené ořechové kuličky se Salkem jsou rychlým a lahodným dezertem, který zvládne připravit každý. Tato sladkost spojuje jemnou chuť kondenzovaného mléka s bohatou…
Sušenky rozdrtíme v robotu a přidáme změklé máslo. Prsty řádně promneme a hmotu postupně namačkáme do dortové formy (24 cm) a vytvoříme okraje, asi 3 cm vysoké (jde to…