Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šalvěj čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Klobásky s fazolemi

Klobásky s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Klobásky nakrájíme na velikost soust, cibuli na proužky, celer také a jarní cibulku na kolečka.Šalvěj posekáme.Na oleji opečeme nejprve klobásky, přidáme cibuli, šalvěj…

Ryba v žitném obalu

Ryba v žitném obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme…

Vinné klobásy ve slanině

Vinné klobásy ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud stále hledáte skvělé pohoštění na silvestrovskou oslavu, vinné klobásky ve slanině jsou skvělou variantou. Příprava je velmi jednoduchá a pochutnáte si vy i vaše…

poslirecept

60 min

Špenátovo-bramborové knedlíky

Špenátovo-bramborové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Toto chutné bezmasé jídlo uvaříme během chvíle. Knedlíky připravíme z bramborového těsta, do kterého přidáme špenát, sýr a tvaroh, a navíc ho ochutíme česnekem. Podáváme…

tejaja

25 min

Dýňové ragú

Dýňové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na oleji zpěníme cibuli a přidáme dýni, kterou jsme zbavili semen a nakrájeli na kostičky. Osmahneme, okořeníme a dusíme doměkka, před koncem dušení přidáme protlak a…

zizala

40 min

Úhoř na šalvěji

Úhoř na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Úhoře staženého z kůže naporcujeme asi na 6 cm dlouhé dílky, osolíme, lehce opepříme a okmínujeme. Spolu s plátky másla ho naskládáme do pekáčku a posypeme nadrobno…

Chatařský kapr v šalvěji

Chatařský kapr v šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet. Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku …

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli