Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šalvěj čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Chatařský kapr v šalvěji

Chatařský kapr v šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet. Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku …

Krémové noky Videorecept

Krémové noky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Na másle osmažíme prosciutto s nasekanou čerstvou šalvějí a když se zatáhne, přidáme plechovku pokrájených rajčat. Vše necháme probublat, přidáme pár lžic mascarpone a…

Kuře na šalvěji

Kuře na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře naporcujeme tak, že získáme stehna a prsa s křídelní kostí. Porce kuřete bohatě osolíme a nachystáme si plátky másla, lístky šalvěje a najemno nasekanou…

Colombo65

90 min

Vinné klobásy ve slanině

Vinné klobásy ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud stále hledáte skvělé pohoštění na silvestrovskou oslavu, vinné klobásky ve slanině jsou skvělou variantou. Příprava je velmi jednoduchá a pochutnáte si vy i vaše…

poslirecept

60 min

Uzená cibulačka se šalvějí

Uzená cibulačka se šalvějí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na másle si restujeme cibuli skoro do hněda, čím déle ji restujeme, tím je sladší, takže záleží na chuti každého, zda ji má rád sladší či říznější. Pokud cibuli ihned…

Smažená šalvěj

Smažená šalvěj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šalvěj je bylinka, kterou od pradávna lidé využívají pro zpestření stravy i jednodušší trávení masitých jídel. Pokud chcete zkusit něco méně obvyklého, usmažte lístky v…

toscana

10 min

Lilkové závitky se sýrem

Lilkové závitky se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné spojení lilků, sýra a rajčat si vychutnáme v tomto jednoduchém jídle. Chuť zeleniny ještě zdůrazníme ogrilováním a provoníme čerstvou šalvějí. Vše podáváme na…

poslirecept

30 min

Květákové rizoto se šalvějí

Květákové rizoto se šalvějí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a…

andisek556

45 min

1 2 3 4