Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátovo-bramborové knedlíky

Toto chutné bezmasé jídlo uvaříme během chvíle. Knedlíky připravíme z bramborového těsta, do kterého přidáme špenát, sýr a tvaroh, a navíc ho ochutíme česnekem. Podáváme je přelité lahodným šalvějovým máslem.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 3. 2010 22:04

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 927 kJ / 2 612 kcal
Bílkoviny110,76 g
Tuky127,59 g
Vláknina70,05 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,82 g
Sacharidy235,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

10. 5. 2024 21:37

Velmi zajímavý recept :yes: Určitě vyzkouším.

maris maris

11. 3. 2010 10:17

Terezko - moc se mi to líbí, s tím šalvějovým máslem to musí být opravdu dobrota:-p - ukládám a posílám +:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 09:37

Terezko, super knedle!!:yes:

cardanka

11. 3. 2010 08:27

Terezko:-Kknedlíky super:yes:špenát doma milujem:-p a zelený čtvrtek se mílovými kroky blíží a velikonoce vyhlíží:-), mezi oblíbené jsem je uložila, 4.tého boďana udělila;-)

eva hubova eva hubova

10. 3. 2010 23:50

:yes::yes:+4

mneneznas

10. 3. 2010 22:30

Babička dělávala podobně vypadající šišky s kopřiv ,byly dobré a tyto vypadají podobně, vyzkouším a dávám bod:yes::-)

BILKOVAI BILKOVAI

10. 3. 2010 22:24

ukládám:yes::-K

tejaja tejaja

10. 3. 2010 22:22

BILKOVAI, je to samostatné jedlo, špenátové knedlíky poliate šalviovým maslom.;-)

tejaja tejaja

10. 3. 2010 22:21

Papričko, je tam špenát + tvaroh, takže do zelena ;-) A zelená ukľudňuje :-D:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

10. 3. 2010 22:14

To vypadá velmi zajímavě. K čemu se to podává? Říkám si, že by to šlo k nějaké pečeni se šťávou:-p Každopádně máš boda:yes:

Paprika Paprika

10. 3. 2010 22:11

Barvu to má zvláštní, ale bude to určitě moc dobré.:-p:-p Bohužel manžel mi to jíst nebude (nejí nic, co má zelenou barvu:-( - to má asi z vojny :-D:-D ). Já s klukama bychom si ale určitě pochutnali. Ukládám na vyzkoušení.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: k čemu se podává bramborový knedlík k čemu bramborové knedlíky k čemu bramborový knedlík uzená rolka,bramborový knedlík,špenát zeleninové knedlíky bramborovo-špenátové knedlíky knedlíky ke špenátu bramborové knedlíky recept bramborovo tvarohové špenátové knedlíky recept na bramborový knedlík se špenátem bramborové knedlíky ke špenátu bramborovy knedlik se spenatem špenátovo bramborové karbanátky recept bramborový knedlík se špenátem bramborové knedlíky se špenátem bramborove knedliky spenatonve plněné bemaborove kneldliky s uzenim bramborove knedle k čemu kčemu braborové knedlíky spenatove bavorske knedliky

Suroviny: brambory, špenát, tvaroh jemný, sýr nastrouhaný, mouka polohrubá, vejce, sůl, pepř mletý, česnek, máslo, šalvěj čerstvá, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Špenátovo-bramborové knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQDg