Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá indická kořeněná rýže kedgeree

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 5. 2023 09:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 305 kJ / 1 507 kcal
Bílkoviny53,32 g
Tuky42,91 g
Vláknina28,47 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy213,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 17:23

RubyRom: :-) děkuji za komentář - prostě to jednou zkus nemusíš dělat takové množství :-K Krásný zbytek dne

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 17:20

Eja57: Eja57: :-) moc děkuji za všechny komentáře, můj soused kamarádí s kuchařem restaurace Curry King a s uzenou treskou to vůbec nezná, dávají prý makrelu nebo tuňáka (hlavně pro naše lidi). :-Kkrásný zbytek dne

Eja57 Eja57

8. 5. 2023 13:29

Kedgeree je původně bez ryby, čočka a rýže.
Někdy květák. Původně Indie.
S uzenou treskou vařenou v mléce je to už britská verze. A myšleno jako snídaně.
Uzenou tresku tady asi neuvidíme, uzena makrela se mi neosvědčila, je moc tučná.
Ale je to moc dobre.

Eja57 Eja57

8. 5. 2023 13:00

RubyRom: vyzkoušej, je to moc dobre

Eja57 Eja57

8. 5. 2023 12:54

Neumím přidat do podobných

RubyRom RubyRom

8. 5. 2023 12:52

Vypadá to báječně a úplně cítím tu vůni!
Ráda bych ochutnala. :yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 5. 2023 12:25

houba: :-) děkuji za komentář, také někam dávám koření nasucho ale cibuli nasucho asi neudělám a v receptu od indického kuchaře bylo - cibuli a pak koření pro to je tak :-K krásný den

houba houba

8. 5. 2023 11:31

Skvělá a velmi chutná rýže.která má mnoho podob a chutí.
Malá poznámka. Indové koření rozvoní v hlubší pánvičce "tadka" a pouze nasucho! Doporučuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej rostlinný, cibule, chilli paprika čerstvá zelená, zázvor čerstvý, koření kari, koření garam masala, kurkuma, semínka hořčičná, rýže basmati, vývar zeleninový, vejce, hrášek mražený, tuňák v konzervě, olej, pažitka, jogurt bílý, citron

TopRecepty.cz

Rychlá indická kořeněná rýže kedgeree

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xQoJ