Bábovka s arašídovým máslem a skořicí - Low Carb
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Nejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Do vlažného mléka dáme cukr, rozdrobíme kvasnice, přikryjeme pokličkou a počkáme až kvasnice vzejdou. Do mísy dáme větší část mouky, osolíme, přidáme 2 vejce, olej a…
Pokud máte rádi jablka, upečte tento skvělý jablečný koláč. Na tenký plát těsta nalijte náplň tvořenou jablky, rozinkami, mandlemi, smetanou a vanilkovým pudinkem, na…
Pokud rádi mlsáte, není nic lepšího, než si upéct domácí moučník. Receptů je nespočet, ale voňavému jablečnému závinu se nic nevyrovná. Tento závin je z těsta, které se…
Plněné papriky s rajskou omáčkou podle paní Libušky - Buši. S omáčkou vylepšenou rajčatovou šťávou, dobře ochucenou náplní z mletého masa a přílohou podle vaší chuti. To…
Šátečky plněné jablečnou nádivkou, s křupavou drobenkou na povrchu, nejsou pouze potěšením pro naše oči, ale také pro naše ústa. Jejich příprava je sice náročnější, ale…
Nastrúhané jablká premiešame s cukrom, škoricou a hrozienkami. Cesto vyvaľkáme na 3 – 4 mm hrúbku. Narežeme ho na rovnostranné trojuholníky so stranou asi 7 – 8 cm.…
Drobenkový koláč s rebarborou připravovaly už naše babičky. Ochutnejte tento rychlý a jednoduchý koláč z drobenkového těsta a tvarohovou náplní s pokrájenou rebarborou a…
Francouzský toust (toast) je velice jednoduchý způsob, jak z mála surovin rychle vytvořit prima sladkou snídani nebo večeři. Stačí mít doma zbytky staršího sladkého…
Heru utřeme s vejci a cukry.Přilijeme mléko, přidáme mouku, vanilkový prášek a prášek do pečiva.Dáme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe půlkami švestek, posypeme…
Perfektní koláč neexistuje. Anebo? Drobenku si většinou spojujeme s ovocnými moučníky, ale tato čokoládová varianta na vláčném tvarohovém dezertu vás rozhodně nezklame a…
Voňavé máslové těsto, šťavnatá vrstva jablíček se skořicí, jemný bílkový sníh - to jsou barončiny řezy. Také je můžete znát pod názvem hraběnčiny. Ať už je nazvete…
Křupavá drobenka je nepostradatelnou součástí mnoha moučníků. Připravte si ji podle tohoto snadného a rychlého receptu. Koláče pak budou krásnější a buchty ještě…
Nadýchané kynuté sádlové koláčky, plněné tvarohovou nebo povidlovou náplní, posypané křupavou drobenkou, původem z Valašska nejen skvěle vypadají, ale i chutnají a vašim…
Máslo utřeme s cukry, přidáme všechny sypké ingredience kromě skořice a kakaa.Na vále vypracujeme těsto, rozdělíme ho na 2 poloviny. Do jedné poloviny vmícháme skořici…
Jablka v kombinaci s karamelem na křupavém koláčovém těstě jsou výborný nápad na chutný koláč pro nečekanou návštěvu. Ke kávě a třeba ještě s kopečkem ušlehané smetany…
Klasikou české kuchyně je rajská. Nasládlá omáčka, s kuličkami z hovězího masa, zachutná nejen dospělým, ale i dětem. Servírovat ji můžete s těstovinami, rýží, nebo…
Tradiční řeckou kuchyní inspirovaný recept na pomalu vařené hovězí maso v rajčatech se spoustou aromatického koření a česneku. Maso pomalením zjemní a v omáčce dokonale…
Nudle s tvarohem, rozinkami a jablky jsou retro klasika, kdo by je nemiloval. Sladký pokrm, který může s čistým svědomím konkurovat oblíbené žemlovce si vás získá svou…
Inspirací na snadné a rychlé obědy z jednoho pekáčku není nikdy dost. Marinovaná horní kuřecí stehna, pečená na cibuli a mrkvi jsou ideální volbou k víkendovému obědu.…
Větve opláchneme a dáme do kastrůlku s vodou, přidáme dobře omyté a pokrájené citrony a skořici. Přivedeme k bodu varu a vaříme cca 15 minut.Sundáme z plotny a necháme…
Troubu předehřejeme na 180 °C a vymažeme dortovou formu. V míse smícháme mouku s práškem do pečiva. Vedle v míse vyšleháme žloutky s cukrem. Poté vše smícháme…
Domácí makový závin, poctivě naplněný a dobře propečený je skvělá volba pro snídani nebo svačinu. Hravě ho připravíte podle našeho receptu. Základní kynuté těsto a dobrá…