Cuketové válečky ve slanině
Recept ještě nebyl hodnocenRychlé a chutné zpracování cuket skrývá recept na cuketové válečky. Směs ze strouhané cukety, ochucená bylinkami a zabalená v plátku slaniny, zachutná i zarputilým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlé a chutné zpracování cuket skrývá recept na cuketové válečky. Směs ze strouhané cukety, ochucená bylinkami a zabalená v plátku slaniny, zachutná i zarputilým…
Drůbeží maso je výborné nejen pro jeho rychlost přípravy. Z namletého masa připravíme kuličky, osmažíme je a doplníme lahodnou omáčkou. Na tu použijeme čerstvé nebo…
Kakaová pěna se sušenkami a mátou bude tím pravým potěšením pro vaše chuťové pohárky. Spojení čokoládové chuti a svěží máty, v jemné pěně, oceníte nejen jako dezert při…
Piškotový dort s jahodovým pyré a krémem z mascarpone, který je ozdobený zrcadlovou polevou (anglicky mirror glaze), je malé umělecké dílo. Je sice náročný na přípravu,…
Rebarbora a pudink spolu skvěle ladí. Jemný pudink příjemně vyvažuje svěží kyselost rebarbory. Dezert, bohatě posypaný křupavými mandlovými lupínky, vás tak zaujme svojí…
Křehký koláč s rebarborou a smetanovou náplní je ideální dezert pro jarní a letní dny. Spojení kyselkavé rebarbory a jemné smetany vytváří dokonale vyváženou chuť.…
Závin s jahodami, plný lahodného smetanového krému, je ideálním moučníkem pro posezení s přáteli u šálku dobré kávy. Moučník z křehkého listového těsta potěší svou…
Zmrzlina je sladké potěšení, které osvěží v horku, potěší v zimě i kdykoliv mezi tím. Od klasických smetanových po ovocné sorbety a netradiční kombinace je zmrzlina…
Léto si žádá něco lehkého, sladkého a hlavně studeného! Domácí jahodové nanuky se zakysanou smetanou jsou jednoduché na přípravu a potěší malé i velké mlsouny.…
Polévka s cuketou a strouhanou mrkví má říz díky krémžské hořčici a voní po česneku. Zjemněná je sladkou smetanou a zahuštěná kukuřičným škrobem. Zeleninová polévka za…
Směs sezónní zeleniny je dochucena exotickým kari kořením a smetanou, což vytváří jemnou, krémovou omáčku s lehce pikantním nádechem. Bohaté chutě a pestré barvy v…
Ovocný crumble s křupavou ořechovou drobenkou je dokonalý letní dezert – jednoduchý, voňavý a plný šťavnatého ovoce. Nejlépe chutná ještě vlažný, podávaný s jemným…
Co mají děti (a nejen děti) v létě nejraději? Poháry. A nemusí být jen zmrzlinové. Pudink prošlehaný s tvarohem, piškot s vrstvou ovocného želé z čerstvého ovoce, vše…
Krémové nepečené řezy potěší každého milovníka vanilky a čokolády. Máslové BeBe sušenky krásně změknou díky mléku, pudinkový krém je sametově hladký a vršek zdobí lesklá…
Rychlá čína z vepřového masa a čerstvé zeleniny je ideální volbou pro dny, kdy chcete mít na stole chutné a syté jídlo bez dlouhého vaření. Kombinace šťavnatého masa,…
Jemný korpus, lehký krém a vrstva šťavnatých švestek tvoří dort, který spojuje svěžest s jemnou sladkostí. Ideální volba pro oslavy, rodinná setkání i jako sladká tečka…
Lehký jahelník s ovocem, slazený medem, je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí mlsat zdravěji. Jemná chuť jáhel, přírodní sladkost medu a ovoce, dělají z tohoto dezertu…
Borůvkové nepečené řezy jsou ideální volbou, pokud chceme připravit jednoduchý dezert, ale nemáme čas na pečení a složité zdobení. Máslové sušenky se skvěle doplňují s…
Kuřecí játra jsou skvělou surovinou obsahující množství bílkovin, železa a vitamínů. Jejich příprava je rychlá a snadná. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný vietnamskou…
Zdravější verze dýňového koláče bez cukru vás nadchne. Sladí se pouze banánem a javorovým sirupem, takže můžete mlsat bez výčitek. Koláč servírujte nejlépe s nasekanými…
Na první pohled trochu děsiví, ale chuťově naprosto dokonalí. Přesně takoví jsou tito šťavnatí švábi. Vanilkové cupcakes s malinovou „krví“, mramorovým čokoládovým…
Jemné křehké sušenky s osvěžující citronovou vůní a chutí, které se doslova rozplývají na jazyku. Tyto malé dukátky, jsou ideální ke kávě, čaji, nebo jako sladký dárek…
Ako prvé odšťavíme cca 1 kg hrozna. Potrebujeme 500 ml šťavy (môžeme použiť aj hroznový džús).Šťavu rozdelíme na polovice. Jednu polovicu nalejeme do hrnca, do druhej…
Den předem namočíme 100 g cizrny a druhý den ji uvaříme v čisté vodě doměkka.Na dvou lžících olivového oleje necháme změknout pokrájenou cibuli a čtyři stroužky česneku,…