Ledový salát s pórkem
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěný a opláchnutý salát osušíme a natrháme na menší kousky,Přidáme na tenká kolečka nakrájené bílé části pórku, zalijeme smetanou rozšlehanou s olejem, solí,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěný a opláchnutý salát osušíme a natrháme na menší kousky,Přidáme na tenká kolečka nakrájené bílé části pórku, zalijeme smetanou rozšlehanou s olejem, solí,…
Restované šťavnaté kousky kuřecího masa ve sladkokyselé a lehce pálivé omáčce. Chuť asijské kuchyně je znatelná, osvěžují ji kousky ananasu a pikantnost dodávají chilli…
Filé opečené na másle a oleji, podušené s cibulí, česnekem a rajčaty, dochutíme sýrem a máslem a podáváme posypané čerstvými bylinkami. Jemné filé s rozpuštěným sýrem a…
Tento výborný dezert připravíme z jemného krému, který vyšleháme z tvarohu a smetany a dochutíme citronovou šťávou a kousky banánu. Krém doplníme plátky pomeranče a…
Předehřejeme troubu na 220 °C. Na plech dáme na malé růžičky rozebraný květák. Pokapeme ho olejem a poprášíme paprikou. Promícháme a přidáme oloupaný česnek. Za…
Z rozváleného listového těsta vykrojíme kolečka, třeba na vykrojení můžeme použít misku o průměru 10 cm. Můžeme ale zvolit i jiný průměr koleček.Položíme na plech…
Řízky v jakékoliv podobě má rád snad každý. V tomto receptu jsou plátky kuřecích prsou marinované v jogurtu s česnekem, zázvorem a citronovou šťávou. Jako přílohu k nim…
Řízky v jakékoliv podobě má rád snad každý. V tomto receptu jsou plátky kuřecích prsou marinované v jogurtu s česnekem, zázvorem a citronovou šťávou. Jako přílohu k nim…
Salát nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a cuketu i se slupkou nastrouháme na hrubém struhadle.Do zakysané smetany přidáme sůl, pepř, citronovou…
Tyto kokosky jsou uvnitř měkké a na povrchu křupavé. Nádherně provoní celou kuchyň a skvěle se hodí jako svačinka na cestách nebo pohoštění k čaji. Kokosovou chuť skvěle…
Kuřecí stehenní řízky mají jemné a přirozeně šťavnaté maso. Připravit z nich výborný oběd s nezaměnitelnou chutí rozmarýnu není složité. Nezapomeňte v závěru přípravy k…
Makový věnec je vlastně obyčejný makový závin a můžete ho vyzkoušet podle jakéhokoliv oblíbeného receptu na kynutý závin. Na stole vypadá velice efektně, asi nejvíc ho…
Zelí očistíme, omyjeme a vyřízneme tuhý košťál. Potom nakrájíme, nebo nahrubo nastrouháme a dáme do hlubší mísy.Osolíme, promícháme a necháme nejméně 20 minut odležet.Z…
Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Dneska už krokety v jídelním lístku seženete málokde, ale s tímto receptem si je lehce připravíte doma. Navíc ze zdravého celeru! Podávejte s opečenými brambory, můžete…
Z olivového oleje, medu, citronové šťávy, balsamikového octa a soli vymícháme zálivku.Hrušky oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které podle potřeby překrájíme. Salát…
Receptů na špenátové "mechové" moučníky existuje už více, ale tento dort je netradičně pečený ve formě tvaru stromečku. S jeho výrobou i ozdobením nám mohou pomoci děti,…
Omytou papriku zbavenou vnitřku nakrájíme, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, listy salátu natrháme.Přidáme nakrájenou goudu, kuličky mozarelly, vše zakapeme…
Plátky vepřové kýty lehce naklepeme, osolíme a opepříme čerstvě umletým pepřem.Na každý plátek kýty dáme dva plátky anglické krkovice a obalíme v hladké mouce. Z obou…
Banány oloupeme, rozmačkáme a dáme do mixéru.Přidáme žervé, smetanu, cukr a citronovou šťávu a ušleháme hladký krém.Krém rozdělíme do misek a necháme vychladit v…
Čtyři hrníčky vhodné na pečení vymažeme změklým máslem nebo jiným tukem a vysypeme je jemně nastrouhanými piškoty.Do menší mísy odvážíme mouku, přidáme mletou skořici…
Každý má doma svůj oblíbený recept na koblihy. A věřte, že ne všechny jsou stejné. V tomto receptu najdeme skvělé koblihy, které jsou před svým smažením naplněny kouskem…
Každý má doma svůj oblíbený recept na koblihy. A věřte, že ne všechny jsou stejné. V tomto receptu najdeme skvělé koblihy, které jsou před svým smažením naplněny kouskem…
Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo rozpuštěné, vlahé) a vymísíme těsto, které necháme asi hodinu nakynout.Vykynuté těsto propracujeme, rozválíme,…