Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenDíky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí…
Máte doma rybáře, kteří vás zásobí rybím masem? Určitě přivítáte recept na fajn rybí karbanátky. Výkonný robot pomůže odstranit problém s rybími kostmi, dobré ochucení…
Předkrm je nezbytnou součástí slavnostnější večeři či oběda. Musí povzbudit smysly a naladit na zbylé chody. Připravte několik dnů předem marinované maso z makrely, je…
Broskvový džem patří bezesporu mezi oblíbené druhy džemů. Je lehce kyselkavý, pikantní po rumu a voňavý po skořici. Pokud se pustíte i do loupání slupky, bude výsledná…
Pokud máte chuť na lehký oběd, ogrilujte plátky kuřecího prsa a podávejte je se svěžím a jednoduchým salátem z cukety a ředkviček. Jídlo ještě doplní dresink z kysané…
Pokud máte chuť na lehký oběd, ogrilujte plátky kuřecího prsa a podávejte je se svěžím a jednoduchým salátem z cukety a ředkviček. Jídlo ještě doplní dresink z kysané…
Čerstvé letní zelí svoje chutě nejlépe předá v dobrém salátu. Salát doplňte řeckým jogurtem a chuťově výraznějším typem octa. Před podáváním přihoďte pár barevně…
Obědových inspirací není nikdy dost. Krásně šťavnatá kuřecí stehna, příjemně vonící po bylinkách, podáváme s restovanou mrkví. Sytý a chutný pokrm je jednoduchý a…
Připravte na odpolední pohoštění ke kávě výborný křehký koláč. Pocukrovanou mřížkou těsta překrytá náplň v sobě ukrývá švestková povidla navoněná rumem a ještě navíc i…
Červená řepa se již trvale usídlila v našich kuchyních. Ať již jako součást výživných polévek, nebo konzervovaná, nebo pečená. V této podobě je velmi vhodná třeba jako…
Slzovka jako moučník s jablky a šlehačkou je skvělou volbou pro ty, kteří hledají zdravější alternativu tradičních dezertů. Tento moučník kombinuje nutričně bohatou…
Tento recept na kuřecí prso s chilli fazolemi je ideální pro diabetiky, kteří chtějí jíst zdravě a chutně. Lehké kuřecí maso v kombinaci s pikantními chilli fazolemi je…
Toto lehké a dietní jídlo je svěží, pěkné na pohled a plné dobrých chutí. Jednoduchý salát podáváme s restovaným kuřecím masem, opečenými plátky dýně hokaido a čerstvou…
Koláč z rebarbory je známá klasika. V tomto receptu ale kyselou chuť rebarbory v náplni zkombinujeme se švestkami a kaštanovým pyré. Na výsledku si jistě pochutnáte.…
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou,…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Jednoduchý, lahodný a osvěžující dezert připravíme během chvilky ze švestek. Stačí je ochutit cukrem, skořicí a citronovou šťávou a zapéct v troubě. Dezert podáváme…
Křupavá bramborová krusta obohacená o čerstvé bylinky zvýrazní jemnost a šťavnatost lososa, zatímco lilkové lasagne přinášejí středomořské ingredience – pečený lilek,…
Znáte květák romanesco? Má krásně špičaté růžičky a krásnou barvu. Vyzkoušejte tuto krásnou zeleninu v salátu z rýže, černé čočky a další zeleniny. Květák je díky…
Ochutnejte tento jednoduchý, levný a rychlý dezert z jablek. Stačí jablko naplnit směsí sekaných ořechů, citronové šťávy a zavařeniny, potřít javorovým sirupem a upéct.…
Nenáročný, ale přitom tak dobrý a zdravý. Takový je přesně tento salát z červeného a bílého zelí. Křupavé nudličky ochutí šťáva z citronu a také osvěžující kuličky…
V tomto jednoduchém ovocném salátu k sobě pěkně ladí sladké šťavnaté ovoce a výrazná slaná chuť Nivy. Salát ozdobíme drcenými pistáciemi, kopečkem zakysané smetany a…
Tento krásný cheesecake láká barvou i lahodnou chutí. Jemný základ z tvarohu a ricotty potřený dýňovým želé ozdobíme sezónním ovocem. Na ozdobení navíc použijeme svěží…