Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety s pikantní marinádou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min +marinování

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, +marinování)

Přidat do oblíbených tejaja tejaja Přečíst komentáře 2

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny. Krok 2: Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme. Krok 3: Mrkvu a zeler zvlášť nahrubo nastrúhame. Krok 4: Na taniere rozložíme listy šalátu a ozdobne strúhanú mrkvu, zeler a kolieska redkvičky.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 20. 3. 2023 09:00

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s pikantní marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRp6

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s pikantní marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkRp6

Komentáře (2)

Nadja: Ahoj Naďka, ja keď som teraz čítala tvoju prvú vetu, tak ma až striaslo, čo za blbosť som napísala. :-D:-D:-D
Ale...ono to nie je zlý nápad s tou marmeládou, vyskúšam a dám vedieť. ;-)

Ahoj Terezko, dívala jsem se v katalogu na nové recepty a zaujal mne "Rybí filety s pikantní marmeládou" - říkala jsem si, že to bude zajímavé spojení ryb a marmelády - až teprve při čtení receptu mi došlo, že jsem "četla" něco úplně jiného. To je tak, když člověk vidí několik prvních písmenek, a zbytek si domyslí podle svého.....
Ale i s marinádou bude rybička moc fajn. Mám v mrazáku ještě kapra, tak si ho udělám.

Suroviny:
filet z ryb, olej, olej olivový, med, chilli paprika čerstvá, šťáva citronová, nať petrželová, pepř bílý, sůl, salát hlávkový, mrkev, celer, ředkvičky, koření provensálské

Přidat fotografie receptu