Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jarní kopřivová nádivka

Jarní kopřivová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Jednoduchá rychlá nádivka plná vůně a chuti medvědího česneku. Jarní bylinky, kopřivy, nebo třeba listový špenát dodají barvu a přiblíží po dlouhém sychravém zimním čase…

LPisarova

90 min

Mrkvovo - ořechové placičky

Mrkvovo - ořechové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mrkev nastrouháme na jemno, smícháme s rozšlehanými vejci, přidáme mleté ořechy a sůl. Vše smícháme dohromady a základ máme hotový. Na pánev kápneme trošku olivového…

Jablečný karamelový koláč

Jablečný karamelový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Všechny ingredience na těsto prohněteme rukami a vytvoříme tuhé těsto. Necháme aspoň 20 minut v chladničce odpočinout. Na pánvi necháme rozehřát cukr dokud nezačne…

lenty

60 min

Mořský vlk a celerové hranolky

Mořský vlk a celerové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem…

Mořský vlk a celerové hranolky

Mořský vlk a celerové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem…

Kuře s vůní Asie

Kuře s vůní Asie

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí řízky osolíme, opepříme, přidáme koření pěti vůní, zakryjeme folií a naklepeme. Dáme na rozpálenou pánev s kapkou oliváče a smažíme cca 8 min na každé straně.…

lenty

20 min

Košťálovo-mrkvová pomazánka

Košťálovo-mrkvová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěný košťál a mrkev povaříme ve vodě (ideálně na páře) cca 10 minut do změknutí. Rozmačkáme, nebo rozmixujeme, přidáme tuňáka, vmícháme sýr. Je na nás, zda…

Krkovice na fenyklu

Krkovice na fenyklu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Krkovici osolíme a posypeme kořením. Na oleji prudce osmažíme z obou stran krkovici. Přidáme nakrájený fenykl, zmírníme oheň, podlijeme sklenkou hovězího vývaru a…

1 1685 1686 1687 1688 1689 2137

Naposledy jste si prohlédli