Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Recept ještě nebyl hodnocenJemné maso sivena si zaslouží šetrnou úpravu, proto ho připravíme pošírováním v páře. Rybu servírujeme s máslovou omáčkou beurre blanc a dozlatova vypečenými bramborami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemné maso sivena si zaslouží šetrnou úpravu, proto ho připravíme pošírováním v páře. Rybu servírujeme s máslovou omáčkou beurre blanc a dozlatova vypečenými bramborami…
Jemné maso sivena si zaslouží šetrnou úpravu, proto ho připravíme pošírováním v páře. Rybu servírujeme s máslovou omáčkou beurre blanc a dozlatova vypečenými bramborami…
Snadný celerový salát s jablky můžete připravit k snídani či svačině. Na přípravu potřebujete pár základních ingrediencí a věřte, že si pochutnáte. Celer je lepší krátce…
Tlačenka nakrájená na kostky, smíchaná se sterilovaným paprikovým salátem, kapií, cibulí a dochucená hořčicí a worcesterovou omáčkou je skvělým pohoštěním pro partu…
Čas vánočního pečení je tady a tak každý nový recept přijde vhod. Překvapte letos své blízké křehkými a jemnými vanilkovými jazýčky, bohatě obalenými v moučkovém cukru.…
Větrník patří mezi tradiční zákusky. Za doprovodu Heleny Fléglové si můžete připravit nadčasový větrník naplněný slaným karamelem, vanilkovým krémem s mascarpone a…
Větrník patří mezi tradiční zákusky. Za doprovodu Heleny Fléglové si můžete připravit nadčasový větrník naplněný slaným karamelem, vanilkovým krémem s mascarpone a…
Plněné ořechové rohlíčky patří k oblíbené vánoční klasice. Křehké máslové těsto ukrývá ořechovou náplň a po obalení v moučkovém cukru získají rohlíčky sladkou chuť,…
Hermelín v pikantním nálevu poslouží nejen jako skvělé občerstvení k posezení s přáteli u piva, ale také jako perfektní vánoční jedlý dárek. Příprava není nijak složitá…
Krémová polévka dokáže skvěle zasytit a zahřát. Ta z pečeného česneku a zjemněná smetanou vám určitě zachutná. Česnek pečením zjemní svou chuť a získá jemně oříškový…
Křenová omáčka se řadí mezi klasiku české kuchyně. Je snadná na přípravu, má výraznou chuť se špetkou štiplavosti, kterou snadno ovlivníte množstvím použitého čerstvého…
Šťavnaté maso doplněné brambory provoněnými bylinkami tvoří dokonalé jídlo, které potěší svou jednoduchostí i lahodnou vůní. Skvělé pro všední den i pohodový víkendový…
Šťavnaté maso doplněné brambory provoněnými bylinkami tvoří dokonalé jídlo, které potěší svou jednoduchostí i lahodnou vůní. Skvělé pro všední den i pohodový víkendový…
Vepřová krkovice ochucená grilovacím kořením přímo vyzývá k podávání s přílohou jemnější chuti. Tou pravou volbou je dýňovo-bramborové pyré zjemněné máslem. Skvěle…
Vepřová krkovice ochucená grilovacím kořením přímo vyzývá k podávání s přílohou jemnější chuti. Tou pravou volbou je dýňovo-bramborové pyré zjemněné máslem. Skvěle…
Jednohubky s romadúrem jsou ideálním pohoštěním pro ty, kteří se nebojí výrazných vůní ani chutí. Krémový, pikantní sýr v kombinaci s pečivem a jednoduchými přísadami…
Paštika nemusí být jen a pouze z masa. Připravit ji můžeme také z restovaných fazolí, které orestujeme s cibulí, tymiánem, vlašskými ořechy a červeným vínem. Paštika je…
Fazole patří k oblíbeným surovinám. Jsou levné, výživné a snadno skladovatelné. Hrnec fazolí na poctivém cibulovém základu s kvalitní uzeninou, česnekem a uzenou…
Sýrové bramboráky s celerem jsou zajímavou variací na oblíbenou klasiku. Smažené bramboráky mají výraznější chuť a jsou krásně křupavé. Provoní vaši kuchyň česnekem a…
Španělský ptáček jistojistě patří mezi klasické pokrmy české kuchyně. Libový plátek dušeného hovězího zadního masa je naplněn vejcem, okurkou a uzeninami. Chuť mu…
Masové závitky z vepřové kotlety či kýty jsou naplněné slaninou, mozzarellou a rajčaty. Příprava je jednoduchá a do hodinky můžete maso servírovat s bramborovou kaší a…
Pokud hledáte inspiraci na snadný oběd z vepřového masa, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Lehce pikantní vepřové nudličky se zeleninou jsou vděčným pokrmem.…
Špízy jsou oblíbeným masovým pokrmem, který můžeme grilovat nebo upéct. Přinášíme vám tip na v troubě pečené masové jehly se zeleninou. Střídavě na jehly stačí napíchat…
Spojení jablek a skořice je typické zejména pro podzimní dny. A takové sychravé dny prozáří třeba sladké a jemné lívance z nastrouhaných jablíček, které po osmažení…