Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenPalačinky jsou oblíbeným pokrmem jak ve sladké, tak i slané verzi. Připravte si s námi zapečené palačinky plněné zeleninovou směsí s kousky masa. V zapékací míse je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Palačinky jsou oblíbeným pokrmem jak ve sladké, tak i slané verzi. Připravte si s námi zapečené palačinky plněné zeleninovou směsí s kousky masa. V zapékací míse je…
Jako veselé a chutné velikonoční pohoštění můžeme hostům nabídnout želatinové bábovičky se zeleninou. Když použijeme formičky v jarních motivech, bude toto zajímavé…
Palačinky na čínský způsob zaujmou svou netradiční chutí. Ještě syrové je plníme směsí z jarní cibulky, poté znovu rozvalíme a usmažíme. Palačinky podáváme se zajímavou…
Palačinky na čínský způsob zaujmou svou netradiční chutí. Ještě syrové je plníme směsí z jarní cibulky, poté znovu rozvalíme a usmažíme. Palačinky podáváme se zajímavou…
Jablkové lívance jsou krásně nadýchané a zamilují si je nejen děti, ale i dospělí. Lívance z jablek a ovesných vloček opékáme v pánvi dozlatova a na talíři je posypeme…
Čerstvá rajčátka a balzamiko, to je dvojice, která spolu ladí. Šťavnatou a sladkou chuť drobných červených plodů osvěží také čerstvá červená cibule. Zálivka z balzamika…
Quinoa je velmi zdravá potravina se skvělou chutí. Snadno z ní můžeme připravit lehké a svěží jídlo. Stačí ji uvařit, promíchat s rajčatovým pyré a bazalkovým pestem a…
Tyto malé lahůdky spojují svěží zeleninu s lahodným kořením a křupavým povrchem. Skvělé jako předkrm, zdravá svačinka nebo stylové pohoštění pro hosty. Připravte si je…
Kdo by neznal frgály, tradiční specialitu z Valašska. Jedná se tenké kynuté těsto potřené libovolnými náplněmi a hustě zasypané drobenkou. Mezi nejoblíbenější náplně…
Z těstovin můžeme připravit skvělé jídlo během chvíle. V tomto pokrmu vynikne zajímavá a vyvážená chuť piniových oříšků. Tu doplní i parmská šunka, sušená rajčata a…
Čočka je velmi vydatná a zdravá. Nemusíme zůstávat jen u klasické čočky na kyselo, skvěle chutná také v kombinaci se zeleninovou směsí. Uvařenou čočku podáváme s…
Základem pro úspěšný start do nového dne snídaně, která zasytí na celé dopoledne. Krásně barevná omeleta je plná různých chutí. Kombinace pórku, hlívy ústřičné, kuřecího…
Jednoduchá tvarohová pomazánka se zeleným hráškem je součástí jednohubek, které můžete podávat jako slavnostní pohoštění třeba o Velikonocích. Stačí jen namazat na…
V této polévce si naplno vychutnáme lahodnou chuť květáku. Polévka je jemná a krémová, pěkně nás zahřeje i zasytí. Podáváme ji s křupavými toustovými tyčinkami ozdobenou…
Brambory plněné brynzovou směsí s párkem jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat jako hlavní chod k obědu nebo k večeři. Specifická vůně brynzy může někoho…
Nejoblíbenějším druhem masa je kuřecí maso, které vyniká hlavně svojí delikátní a jemnou chutí. Navíc je také dietní. Kuřecí stehno postačí můžeme jednoduše okořenit a…
Nejoblíbenějším druhem masa je kuřecí maso, které vyniká hlavně svojí delikátní a jemnou chutí. Navíc je také dietní. Kuřecí stehno postačí můžeme jednoduše okořenit a…
Dobrá vaječná omeleta je klasická a oblíbená snídaně. Tentokrát ji připravíme s opečenými rajčaty a špenátovými listy. Do vaječné směsi pro lepší chuť vmícháme i trochu…
Pivní polévky byly kdysi běžnou součástí jídelníčku, oblíbené byly i v hospodách jako vydatné jídlo. I dnes si můžeme tuto tradiční polévku vychutnat. Výraznou chuť piva…
Všemi oblíbené palačinky nemusí být pouze nasladko. Tenké palačinky můžeme také naplnit směsí podušené zeleniny, naskládat do pekáčku, posypat strouhaným sýrem a zapéct…
Všemi oblíbené palačinky nemusí být pouze nasladko. Tenké palačinky můžeme také naplnit směsí podušené zeleniny, naskládat do pekáčku, posypat strouhaným sýrem a zapéct…
Jednoduchá polévka inspirovaná indickou kuchyní přináší příjemnou chuť kari koření. Pro výraznější a ostřejší chuť můžeme použít namísto koření kari pastu. Na závěr…
Na přípravu této dobré a šťavnaté sekané nepotřebujete žádné maso. Základ tvoří uvařený a nastrouhaný celer, ke kterému přidáte další zeleninu. Sekanou upečte v troubě…
Placky z různých surovin jsou zárukou chutného pokrmu. Tentokrát je uděláme čistě bezmasé. K základu ze zeleniny přidáme nastrouhané brambory, sýr, dochutíme kořením a…