Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy z mrkve, plněné tvarohovou náplní. Recept je snadný a podle tohoto návodu, jej hravě zvládnete. Z tohoto receptu můžete udělat i řezy perníkové, přidáním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné řezy z mrkve, plněné tvarohovou náplní. Recept je snadný a podle tohoto návodu, jej hravě zvládnete. Z tohoto receptu můžete udělat i řezy perníkové, přidáním…
Tradiční řezy připomínající oblíbený nanuk jsou v tomto receptu připraveny v nepečené verzi. Korpus připravíme z nadrcených sušenek s máslem, na které naneseme jemný…
Krásné kynuté koláče připravíme z těsta, které je díky majonéze vláčné a chutné. Plníme je tvarohovou náplní, na povrch naneseme povidla a zasypeme drobenkou. Koláčky po…
Dobré dvoubarevné těsto, vrstva tvarohu a čerstvé ovoce zasypané křupavou zlatou drobenkou tvoří tento výborný moučník. Ať už zvolíte jahody nebo třešně, jistě si na něm…
Korpus plný chutě čokolády a oříšků, kterou ještě zvýrazní známá lískooříšková pomazánka. K tomu lehký tvarohový krém nadýchaný šlehačkou a jemný po mascarpone doplněný…
Tento koláč přináší spoustu lahodných chutí. Připravíme ho z vláčného tvarohového těsta, potřeme tvarohovou náplní, přidáme čerstvé meruňky a červený rybíz a vše…
Tvarohová sypaná buchta je velice snadná na přípravu a tak ji zvládnou upéct i ti, kteří s pečením teprve začínají. Buchta je krásně vláčná a zpříjemní posezení s…
Úžasné mřížkové koláčky z listového těsta s tvarohovou i jablečnou náplní si zamilujete na první kousnutí. Jsou krásně křupavé a kombinace tvarohu a jablek se skořicí v…
I sladké dobroty můžeme připravit ve zdravější verzi. Tento dort dosladíme kromě cukru javorovým sirupem a banánem a přidáme do něj nastrouhanou mrkev. Dort podáváme s…
Dva podobné recepty na domácí listové těsto a dvě různé náplně, jablečná a tvarohová. Vyzkoušejte, které z nich budou pro vás to pravé ořechové. Nemějte obavy, je to…
Lahodná jablečná buchta z křehkého těsta se šťavnatou náplní z tvarohu, sýra a smetany je výborný dezert k nedělní kávě. Na povrchu pěkně křupe dozlatova upečená…
Skvělý tip na zdravé jahodové mlsání. Tento dezert je svěží a krémový. Můžete si ho dát jako sladkou tečku po obědě, vzít si ho na svačinu do práce, nebo připravit jako…
Klasické italské tiramisu je velmi oblíbený dezert, který inspiroval k mnoha variacím. Dlouhé piškoty navlhčené kávou můžeme například zkombinovat se smetanovo…
Tuto chutnou jarní pomazánku připravíme z vařených vajec, tvarohu, ředkviček a kedluben. Namazaná na kousku čerstvého pečiva přijde vhod jako zdravá svačinka. Rychlý a…
Tento koláč kombinuje jemnost špaldového těsta s osvěžující sladkostí čerstvých jahod. Špaldová mouka dodává těstu nejen křehkost, ale i nutriční hodnoty, což činí tento…
K létu neodmyslitelně patří sklizeň čerstvého ovoce, ze kterého nejčastěji připravujeme sladké moučníky, které svojí lahodnou chutí zpříjemní den. Tvarožník s meruňkami…
Nepečené kokosové košíčky s pudinkovo‑tvarohovým krémem a čerstvým ovocem jsou ideálním letním dezertem. Jsou osvěžující a jednoduché na přípravu. Perfektní pochoutka ke…
Nadýchané koláčky z kynutého těsta, plněné vláčným tvarohem, zdobené náplní z meruněk či povidel. Slavnostní bochánky, které pozvednou každou rodinnou sešlost či…
Cibulku nakrájíme a osmahneme na sádle. Do pekárny vložíme suroviny v pořadí tekuté, sypké (i cibulku) a zapneme program Těsto. Po jeho ukončení těsto na stole znovu…
Veku nakrájíme na slabé plátky.Tvaroh rozmícháme s cukrem.Plátky veky promažeme tvarohem, obalíme v trojobalu a osmažíme na oleji. Ještě teplé posypeme cukrem nebo…
Višňová omáčka : Višne necháme odkvapkať a šťavu zachytíme. Odkôstkujeme ich. Šťavu doplníme do ½ l vodou ( ak treba ), rozmiešame v nej Zlatý klas a uvaríme hustejší…
Vejce dáme do mísy, osolíme a dobře prošleháme. Přidáme mléko a opět prošleháme. Mouku promíchanou s jedlou sodou (práškem do pečiva) postupně do vajec zašleháváme,…
Všechny ingredience na těsto řádně promícháme a rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.Navrch rozetřeme umíchaný tvaroh a posypeme hustě ostružinami.Pečeme na 180-…
Všechny suroviny na těsto zpracujeme. Vznikne krásné a vláčné těsto, které se ani při válení netrhá. Pokud se těsto příliš lepí, přidáme ještě trochu mouky. Tvarohy…