Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelení závitky

Jelení závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení závitky jsou lahodný a sytý pokrmy plný výrazné chuti. Šťavnaté maso se doplňuje slaninou, šunkou, cibulí a kořením a vše se dusí v červeném víně s tymiánem.…

alena-s

120 min

Studený čočkový salát

Studený čočkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Čockový salát je chutné jídlo, které můžete použít jako sytou večeři, letní oběd, nebo zajímavou přílohu. S šunkou, vejci a zeleninou tvoří zajímavou kombinaci, která…

Kančí gulášek na pivku

Kančí gulášek na pivku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat. Přisypeme sladkou i…

Čufty

Čufty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opracované maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, nastrouhaný česnek, mletou papriku, šlehačku, důkladně promícháme a necháme v ledničce…

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Rajská omáčka z rajských

Rajská omáčka z rajských

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská omáčka, to je poklad české kuchyně. Důležité je mít na vaření kvalitní suroviny a kvalitní maso. Pokud si chcete opravdu pochutnat, nelze nic uspěchat, ani…

Gregusa

120 min

Polévka z pečeného celeru Videorecept

Polévka z pečeného celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krémové zeleninové polévky jsou oblíbené pro svoji rychlou přípravu. Díky nim je možné zařadit do jídelníčku i zeleninu, kterou by rodina odmítla. Třeba polévka z…

hosta

90 min

Carpaccio z červené řepy

Carpaccio z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kombinace řepy s pikantním dresinkem, sýrem a praženými oříšky je vskutku jedinečná. I když by se spíš slušelo říkat tomu salát z tence nakrájené červené řepy,…

Lusima

30 min

Hovězí osso buco na víně

Hovězí osso buco na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso drží vcelku blána, kterou na několika místech přeřežeme, aby se maso nekroutilo. Osolíme a opepříme. Po obvodu přilepíme pár lístků šalvěje a mezi malé svalíky…

Svíčková omáčka:

Svíčková omáčka:

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejklasičtější ze všech českých omáček je jednoznačně svíčková. Každý má na ní svůj recept, na který nedá dopustit. Tento je trochu netradiční a využívá suroviny z…

Levik

150 min

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Kančí po cikánsku

Kančí po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…

JanaDorazinova

100 min

Nejlepší domácí burger

Nejlepší domácí burger

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí burger, křupavé hranolky, rozpečená bulka a pořádná porce salátu s dochucovacími omáčkami na vás čekají v našem receptu. Přesně za takovou večeři vás budou vaše…

SurikataPR

45 min

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá vepřová pečeně, přelitá dokonalou omáčkou Robert je opravdovou lahůdkou. Zmínka o omáčce pochází již ze 17. století. Jejím základem je kvalitní víno, koření a…

jahoda

95 min

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento lahodný pokrm spojuje českou tradici s jednoduchostí moderní kuchyně. Díky aromatické marinádě získá ryba jedinečnou chuť, zatímco brambory krásně nasáklé šťávou,…

1974andrea

55 min

1 4 5 6 7 8 94