Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Burgundské dušené hovězí

Burgundské dušené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve velkém kastrolu rozpusťte máslo, na něm osmahněte do hněda maso. Až zhnědne, přidejte proužky uzeného.Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl,…

Rizoto z červené řepy

Rizoto z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibuli nakrájím na jemno, nastrouhám na hrubém struhadle řepu. Na trošce oleje zpěním cibuli, pak přidám řepu, hned poté rýži, až začne rýže syčet, přiliji víno a…

Nelca777

60 min

Kachní prsíčka na pomerančích

Kachní prsíčka na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kůži na prsíčkách nařízneme až k masu (ne do masa) do mřížky. Z pomeranče nastrouháme kůru a potřeme s ní prsa. Vložíme je do ploché nádoby. Česnek a šalotku nasekáme na…

Dooga

30 min

Jelení kýta s plněnou hruškou

Jelení kýta s plněnou hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet . Maso osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky,…

Bahula

90 min

Hovězí daube

Hovězí daube

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…

vybusna

110 min

Sváteční voňavé vepřové

Sváteční voňavé vepřové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Začneme den předem. Stroužky česneku po oloupání podélně nakrájíme na malé klínky a maso jimi prošpikujeme. Pět lžic oleje promícháme s citronovou šťávou, částí…

zizala

180 min

Slepice po zahrádkářsku

Slepice po zahrádkářsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici vaříme v osolené vodě na polévku spolu s kuličkami pepře a nového koření (6+3 nebo podle zvyku). Téměř doměkka uvařenou slípku naporcujeme, (do omáčky používám…

Ragú à la bolognese

Ragú à la bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.

Petrifield

135 min

Perkelt z divočáka

Perkelt z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do…

Kuře v červeném víně

Kuře v červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kusky kuraciny osolim, okorenim, zlahka obalim v muke. Paradajky olupeme, vyberieme mokre vnutro a semienka, papriku zbavim jadierok, cibulu ocistim. Vsetko nakrajam na…

Žralok na víně

Žralok na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…

MartinZ105

60 min

Jelení pečeně se závinem

Jelení pečeně se závinem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…

poslirecept

100 min

1 2 3 4 5 6

Naposledy jste si prohlédli