Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme…

Sara12

90 min

Jelení pečeně se závinem

Jelení pečeně se závinem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…

poslirecept

100 min

Králík pečený s uzeným masem

Králík pečený s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Na každý kousek dáme větvičku tymiánu, na roládky špalíček uzeného a spíchneme špejlí, nohy obalíme slaninou. Zbytek uzeného…

Pikantni kure v pomalem hrnci

Pikantni kure v pomalem hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do misky dejte mouku a kureci stehna a dobre promichajte. Nahrejte vetsi panev na strednim teple, pridejte olivovy olej a pridejte kureci stehna a opekajte asi 4 minuty…

hazel

25 min

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso odblaníme, očistíme a nakrájíme na kostky. Dále buď připravujeme v nádobě pomalého hrnce, pokud lze na plotýnce, nebo vedle na pánvi. Na rozpáleném tuku zpěníme…

Jelení kýta s plněnou hruškou

Jelení kýta s plněnou hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet . Maso osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky,…

Bahula

90 min

Ragú à la bolognese

Ragú à la bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.

Petrifield

135 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

Paštika z divoké kachny

Paštika z divoké kachny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z kachny stáhneme kůži i s peřím, neškubeme ji, stejně to jde špatně. Při stahování si pomáháme malým ostrým nožíkem, kterým uvolňujeme kůži od trupu. Konce křídel a…

Kuře na víně

Kuře na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibulky oloupeme, slaninu nakrájíme na silnější nudličky, žampiony překrojíme (podle velikosti na půl, na čtvrtky nebo šestiny). Rozporcované kuře osolíme ze všech…

Miquel

120 min

Špagety s masovou omáčkou

Špagety s masovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Olej rozehřejeme na středním plameni ve větší pánvi. Přidáme cibuli, celer, mrkev, česnek, rozmarýn a 2 lžíce petrželky a restujeme 5 minut.Do pánve vložíme hovězí maso.…

Křepelky v pikantním koření

Křepelky v pikantním koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve si připravíme křepelky. Očistíme je od případných zbytků peří. Pak ostrým nožem nařízneme podél prsní kosti, obrátíme na hřbet a rukou je přitlačíme, ony se…

1 2 3 4 5 6

Naposledy jste si prohlédli