Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Směs na špagety s mletým masem

Směs na špagety s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na olivovém oleji, pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a po chvíli i mleté maso. Vše společne zarestujeme, okořeníme a pak…

Ivana K.

75 min

Demi glace v pomalém hrnci

Demi glace v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…

Mama-mia

900 min

Paštika z divoké kachny

Paštika z divoké kachny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z kachny stáhneme kůži i s peřím, neškubeme ji, stejně to jde špatně. Při stahování si pomáháme malým ostrým nožíkem, kterým uvolňujeme kůži od trupu. Konce křídel a…

Rizoto z červené řepy

Rizoto z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibuli nakrájím na jemno, nastrouhám na hrubém struhadle řepu. Na trošce oleje zpěním cibuli, pak přidám řepu, hned poté rýži, až začne rýže syčet, přiliji víno a…

Nelca777

60 min

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme…

Sara12

90 min

Ragú à la bolognese

Ragú à la bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.

Petrifield

135 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

1 2 3 4 5 6