Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

Perkelt z divočáka

Perkelt z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do…

Kuře s čočkou

Kuře s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno.Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji opečeme ze…

Bahula

100 min

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Kapr po cikánsku

Kapr po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pekáček vymastíme olejem, vložíme pomoučněné porce ryby, ty také pokapeme olejem a v troubě rozehřáté na…

Hovězí daube

Hovězí daube

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…

vybusna

110 min

Vepřové s fazolkami

Vepřové s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit. Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.…

Divoká kachní prsa

Divoká kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…

Kuře v červeném víně

Kuře v červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kusky kuraciny osolim, okorenim, zlahka obalim v muke. Paradajky olupeme, vyberieme mokre vnutro a semienka, papriku zbavim jadierok, cibulu ocistim. Vsetko nakrajam na…

Cannelloni s cottage

Cannelloni s cottage

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Náplň : Tvaroh a cottage zmiešame, pridáme nadrobno narezanú paradajku, prelisovaný cesnak a ochutíme korením a podľa potreby soľou. Naplníme cannelloni. Na omáčku…

tejaja

80 min

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme…

Sara12

90 min

Srnčí panenka na víně s brusinkami

Srnčí panenka na víně s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenku očistíme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku na pánvi, z každé strany 4 min.Na tuku osmahneme cibuli. Po zezlátnutí přilijeme víno a přidáme brusinky. Vložíme…

Sara12

125 min

Daněk v trávě

Daněk v trávě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava zvěřiny se zdá býti náročná, ale nemusí tomu tak být. Přes noc naložené daňčí maso zprudka opečeme a podlijeme červeným vínem. K němu pak podáváme v páře vařené…

Ragú à la bolognese

Ragú à la bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ragú à la bolognese je srdcem tradiční boloňské kuchyně – pomalu tažená omáčka z mletého masa, zeleniny, vína a mléka, která dodá těstovinám nezaměnitelnou hloubku.

Petrifield

135 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

1 2 3 4 6

Naposledy jste si prohlédli