Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí panenka na víně s brusinkami

Srnčí panenka na víně s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenku očistíme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku na pánvi, z každé strany 4 min.Na tuku osmahneme cibuli. Po zezlátnutí přilijeme víno a přidáme brusinky. Vložíme…

Sara12

125 min

Kuře s čočkou

Kuře s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli očistíme a nakrájíme na jemno.Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji opečeme ze…

Bahula

100 min

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Demi glace v pomalém hrnci

Demi glace v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…

Mama-mia

900 min

Perkelt z divočáka

Perkelt z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do…

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Hovězí daube

Hovězí daube

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…

vybusna

110 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

Divoká kachní prsa

Divoká kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tymián s majoránkou najemno nasekáme, promícháme s povoleným máslem a osolíme. Prsty vytvoříme pod kůží prsíčka kapsu, rozetřeme bylinkové máslo a kůži přiklopíme k…

Zelný salát s vinnou zálivkou

Zelný salát s vinnou zálivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zelí nakrouháme, nastrouháme, nebo nadrobno nasekáme nožem. Prolijeme právě vroucí vodou a necháme asi 3 minuty spařovat. Pak propláchneme studenou vodou a necháme…

1 2 3 4 6

Naposledy jste si prohlédli