Telecí v hořčičné marinádě s kapary

spagetka Kuchařka: spagetka

Jiné maso 7 názorů

Suroviny

400 g telecího krku
2 dcl suchého červeného vína
2 PL hořčice s feferonkami
1 PL kaparů
2 šalotky
sůl
pepř dle chuti
tuk
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V misce rozšleháme víno s hořčicí.

  2. Naložíme tam maso a necháme aspoň hodinu marinovat. Rozpálíme tuk, necháme zpěnit cibulku a opečeme vyndané a okapané maso z marinády.

  3. Podlijeme marinádou a dusíme téměř do změknutí, cca 30 min. Podle potřeby přidáme vodu.

  4. Pak přidáme kapary, pokud jsou ve slaném nálevu, propláchneme je vodou. Necháme na mírné teplotě ještě 10 minut, vypneme sporák. Dochutíme. Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, ale i obyčejné pečivo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Telecí v hořčičné marinádě s kapary

Tématické fráze: telecí s kapary telecí na kaparách teleci na kapary telecí v hořčičné omáčce telecí řízky s kapary kapary jako příloha telecí s kapary recept teleci z horcici a cibuli marináda-hořčice,kapary

Zapomněl/a jsem heslo