Smaženky z červeného zelí
Recept ještě nebyl hodnocenRůzné zeleninové placky jsou nenáročné na přípravu a můžeme je připravit z různých směsí. Inspiraci nabízí i tento recept. Základ placek tvoří červené kysané zelí s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Různé zeleninové placky jsou nenáročné na přípravu a můžeme je připravit z různých směsí. Inspiraci nabízí i tento recept. Základ placek tvoří červené kysané zelí s…
Máte rádi po ránu teplou a výživnou snídani do bříška? Tak to si jistě pochutnáte na zapečené ovesné kaši. Je vhodná zejména do chladnějších dnů. V chuti najdeme…
Svačinka, která je chutná, sladká a zároveň plná bílkovin, je ukrytá v tomto receptu. Z ovesných vloček, arašídového másla, kakaa a čokoládového proteinového prášku…
Spojení jemné pohanky, nastrouhaných jablek a špetky skořice vytváří lahodný a přitom lehký nákyp. Pohankový nákyp je přirozeně bezlepkový, krásně vláčný a ideální jako…
Králičí maso si můžeme připravit i trošku netradičně. Vařené maso naplníme do zelných závitků, které osmažíme a poté krátce zapečeme s rajčatovou omáčkou. K pokrmu…
Pizza ve zdravější verzi, to je sen nás všech. Základem této pizzy je těsto ze strouhané dýně, psyllia a ovesných vloček, pečené v koláčové formě. Nahoře je těsto…
Polévka plná hub a česneku si vás zaručeně získá svou snadnou přípravou a skvělou chutí. Chutí připomíná houbového kubu a jako zavářka zde slouží opražené ovesné vločky…