Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bigos od Agnieszky

Bigos od Agnieszky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rúru predhrejeme na 200°C.Do pekáča (najlepšie hlineného ) dáme masť a v rúre ju roztopíme.Pridáme slaninu narezanú na kocky a cibuľu nadrobno nakrájanú. Vložíme späť do…

tejaja

1590 min

Pivní polévka Samson

Pivní polévka Samson

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chléb pokrájíme na větší kostky a namočíme do piva, necháme ho změknout a poté ho rozvaříme ve vývaru. Přidáme trochu kmínu, rozšlehaná vejce a nakonec smetanu. Polévku…

Mandor

25 min

Sýrová polévka zapékaná

Sýrová polévka zapékaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do ohnivzdorných polévkových šálků dáme na dno trochu osmažené cibulky, několik malých plátků opečeného chleba, a hodně drobně nastrouhaného sýra. Vše zalijeme silným…

HankaPu

20 min

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso si nakrájíme na plátky a naklepeme ho. Do misky dáme povolené máslo, sardelovou pastu, 3 namačkané stroučky česneku, 2 najemno nasekané chilli papričky a umícháme…

Teplý kapustičkový salát po horalsku

Teplý kapustičkový salát po horalsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Uvaříme kapustičky v mírně osolené vodě a dáme je do mísy. Než se růžičky kapustičky uvaří, uděláme zálivku: v horkém hovězím vývaru rozšleháme hořčici, pepř, sůl a…

Jemný zeleninový krém s rajčaty

Jemný zeleninový krém s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

V hrnci rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pokrájený pórek. Postupně přidáme na kostičky pokrájené brambory, mrkev, bobkové listy, větvičku tymiánu, cukr a zprudka…

Andaluzské Gazpacho

Andaluzské Gazpacho

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vývar nechám vychladnout. Oloupem si česnek - prolisuji ho. Čerstvou papriku umyji a nakrájím na plátky, nakrájim cibuli. Rajčata umyji, když jsou čerstvé, ponořím do…

milluskaH

60 min

Hovězí kližka s čočkou

Hovězí kližka s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Připravíme pekáč, nebo větší kastrol, který může do trouby. Na oleji orestujeme smotky skořice a cibuli nakrájenou na větší kusy. Přidáme česnek nakrájený na plátky,…

Hovězí ragú s bucatini

Hovězí ragú s bucatini

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer postrouháme - vše osmažíme na sádle. Přidáme kostky masa, znovu osmažíme, přilijeme víno a vše provaříme i s ním, aby se…

Dvojí maso na houbách

Dvojí maso na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Obě masa si nakrájíme zvlášť na kousky, tak akorát na sousto, cibuli nahrubo a tu dáme smažit na malém množství oleje, pak přidáme vepřové maso, dusíme ve vlastní šťávě…

Bibinka

50 min

Dušené a pak zapečené hovězí

Dušené a pak zapečené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme, okořeníme kořením a necháme 2 hod. uležet. Špek nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek…

Vepřové  s paprikou dvou barev

Vepřové s paprikou dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli si nakrájíme najemno, orestujeme na másle, přidáme vepřové maso nakrajene na menší kostičky,osolíme a opepříme opékáme dokud se maso nezatáhne, přidáme nakrájenou…

Barborka15

20 min

Polévka nejen pórková

Polévka nejen pórková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Připravíme si veškerou zeleninu, pórek na kolečka, žampiony také na malé kousíčky a ostatní zeleninu také na malinké jemné kousky. Do hrnce dáme máslo, do rozpuštěného…

Bibinka

40 min

Omáčka s hovězím

Omáčka s hovězím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na tenké nudličky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle.Přidáme mletou papriku, mrkev, celer a maso. Promícháme, zaprášíme moukou,…

Rizoto pro gurmány

Rizoto pro gurmány

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do hlubšího hrnce (ideálně keramického) dáme na olej osmahnout najemno nakrájenou cibuli. Po jejím zesklovatění přidáme plátek másla, rozetřený česnek, zamícháme a poté…

Lantea

45 min

Baskický špargľový  (chřest) krém

Baskický špargľový (chřest) krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Špargľu ošúpeme, odkrojíme tvrdé konce a pokrájame na cca 7cm dlhé kúsky. Do hrnca dáme zovrieť vodu so soľou a s cukrom a špargľu v nej povaríme 3-5 minút. Scedíme,…

Hraška zavářka

Hraška zavářka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do mísy dáme 4 vrchovaté pol. lžíce HRAŠKY, špetka soli, 1 vejce, 4 lžíce vody. Rukou vypracujeme kašovité těsto. Hovězí vývar přivedeme k varu, vsypeme zeleninu. Po…

gabik

20 min

1 11 12 13 14 15 18

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více