Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovský guláš

Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které dodá guláši chuť. Ten také ozvláštní kyselé okurky a nakládané cibulky.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 45 min

85 min (40 min příprava + 45 min tepelná úprava)

30. 12. 2022 11:22

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

30. 12. 2022 20:18

RubyRom: "Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla."
No, stejně jako radekhk: majoránku dávám až na závěr, aby se její chuť teplem nesnížila :-)
...a protlak? Ten dávám i na zahuštění:-) a také až nakonec, že aby neměl šanci změnit barvu ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 12. 2022 15:59

Gulášek vypadá náramně a rozhodně potěší i jindy, nejen o Silvestru.<3

RubyRom RubyRom

30. 12. 2022 15:03

Nutně jsem potřebovala zpracovat kousek hovězího, tak jsem ho přidala do guláše.

RubyRom RubyRom

30. 12. 2022 14:48

radekhk: Nechápu proč máte v mém receptu absenci česneku, když ho tam mám. Proč bych dávala vodu, když dávám vývar, asi jste také přehlédl. Nakrájenou papriku nedávám v polovině vaření záměrně a už vůbec ne cibulky, to by se vše akorát rozblencalo, zeleninu máme rádi , když není jako bláto. Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla. A na otázku co že to je? No prostě guláš v jiné verzi no, jak známo gulášů je mnoho a tento je prostě trochu jiný než klasika.
Nenutím ho nikomu a každý ať si dělá po svém.

RubyRom RubyRom

30. 12. 2022 14:41

Marie Svarcova: děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 12. 2022 14:32

:-)<3:yes::yes:parádní gulášek, dala bych si :-K

radekhk radekhk

30. 12. 2022 12:01

A to má být co???Tak trochu guláš ,tak trochu katův šleh, technologický postup jak kdyby to vařil učeň...paprika vždy do horkého tuku stejně jako protlak (když už tam musí být)..v silvestrovském guláši mne zaráží absence česneku ..papriky bych dal no v půlce varu stejně jako cibulky ,majoránku vždy na závěr a zalít to jen pivem bez vody , to už raději tu vodu a panáka silné pálenky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sádlo, cibule, plec vepřová, roštěnec hovězí, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek, chilli, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pivo černé, vývar hovězí, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibulky sterilované, chléb

TopRecepty.cz

Silvestrovský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o22m3