Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky na kampotském pepři

Steaky se připravují z nejkvalitnějšího masa, tedy z pravé nebo falešné svíčkové, případně z roštěné, stehna nebo i pupíku. Tyto části jsou nejméně namáhané, proto je maso z nich jemné. Zkuste pohladit své chuťové buňky tímto vymazleným receptem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

26. 4. 2023 09:39

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 437 kJ / 582 kcal
Bílkoviny54,77 g
Tuky28,88 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,55 g
Sacharidy18,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: steak hovězí, sůl, pepř, olej slunečnicový, olej sezamový, česnek, zázvor čerstvý, cibule, paprika čerstvá červená, cuketa, mouka kukuřičná, omáčka sojová tmavá, ústřicová omáčka, víno rýžové, pepř, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky na kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEWJW