Hovězí nudličky na kampotském pepři
Steaky se připravují z nejkvalitnějšího masa, tedy z pravé nebo falešné svíčkové, případně z roštěné, stehna nebo i pupíku. Tyto části jsou nejméně namáhané, proto je maso z nich jemné. Zkuste pohladit své chuťové buňky tímto vymazleným receptem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,77 g |
Tuky | 28,88 g |
Vláknina | 7,53 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 18,92 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: steak hovězí, sůl, pepř, olej slunečnicový, olej sezamový, česnek, zázvor čerstvý, cibule, paprika čerstvá červená, cuketa, mouka kukuřičná, omáčka sojová tmavá, ústřicová omáčka, víno rýžové, pepř, vývar hovězí
Hovězí nudličky na kampotském pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEWJW
0 názorů